Trečiadienį R.Javtokas atidengs savo rankos įspaudą Žvaigždžių alėjoje 0

Gegužės 22 d., trečiadienį, 18 val. „McDonald‘s“ restorane Kauno Savanorių prospekte vyks tradicinė „Žalgirio“ komandos šventė. Jos metu krepšinio gerbėjai ir „McDonald‘s“ restorano lankytojai turės galimybę susitikti su „Žalgirio“ ekipos žaidėjais ir treneriais. Renginį vainikuos „Žalgirio“ komandos vidurio puolėjo Roberto Javtoko delno atidengimo ceremonija „McDonald‘s“ krepšinio šlovės alėjoje.

Pasak „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Joano Plazos, R.Javtokas komandos draugų ir sirgalių pagerbimą šiemet pelnė tiek už šių metų, tiek ir už savo visos karjeros nuopelnus. „Šiemet Robertui pavyko atsigauti po traumos ir, žaisdamas tik pusę sezono, jis padėjo „Žalgiriui“ iškovoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų žiedus. Be to, jis buvo ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas, padėjęs komandai savo palaikymu ir pelnytais taškais iškovoti ne vieną pergalę“, – komandos pasirinkimą šiemet pagerbti R.Javtoką paaiškino J.Plaza.

Šventės dalyviai tradiciškai bus kviečiami varžytis smagioje viktorinoje, kurią įveikę restorano svečiai turės galimybę laimėti specialius „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ prizus. Sirgaliai galės su žalgiriečiais nusifotografuoti, pabendrauti ir gauti autografus.

Pernai spalį drauge su žalgiriečiais ir „McDonald‘s“ svečiais restoranų tinklas paminėjo dešimtąsias sėkmingo bendradarbiavimo su „Žalgirio“ krepšinio klubu metines. Per tą laiką žalgiriečių aistruolių mėgstamame „McDonald‘s“ restorane Kaune įsivyravo krepšinio tema – Kauno „Žalgirio“ kampelį restorane puošia komandos marškinėliai ir laimėtos taurės, o Žvaigždžių alėjoje įamžinti jau dvylikos žalgiriečių delnų įspaudai.

Žvaigždžių alėjoje savo įspaudus yra palikę Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Eurelijus Žukauskas, Marcusas Brownas ir Mantas Kalnietis. Pernai Žvaigždžių alėjos garbės krepšininku tapo ir savo rankos įspaudą atidengė Marko Popovičius.

„Žalgirio“ sezono uždarymo šventė įvyks gegužės 22 d., trečiadienį, 18 val., „McDonald’s“ restorane, įsikūrusiame Savanorių pr. 321, Kaunas.

Komentarai