Trigubas mūšis. Pirmasis žalgiriečių „Protų kovų“ pusfinalis 0

Sezono pabaiga jau ne už kalnų, bet ne tik aikštelėje žalgiriečiams prasidėjo svarbios dvikovos. Adas Juškevičius, Vytenis Lipkevičius ir Kšištofas Lavrinovičius, prieš išvykdami į Krasnodarą, susirungė akis į akį „Žalgirio radijo“ organizuojamuose žalgiriečių „Protų kovose“.

Būsimuose dvejuose pusfinaliuose varžysis po tris žalgiriečius. Trikovų laimėtojai susitiks finale ir grumsis dėl intelektualiausio Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininko vardo.

K.Lavrinovičius šios trigubos kovos pabaigą išpranašavo dar jai net neprasidėjus. Jo konkurentai – Vytenis Lipkevičius ir Adas Juškevičius – kovojo taškas į tašką, mėgino aplenkti ne tik vienas kitą, bet ir kur kas daugiau patirties turintį Kšištofą.

Kaip ir visuomet žaidėjai turėjo atsakyti į kelis klausimus apie krepšinį, taip pat prisiminti dar mokykloje išmoktas pamokas. Nuskambėjus muzikiniam klausimui, brolis Kšištofas atskleidė paslaptį ir papasakojo, kokia muzika pas jį ir jo brolį Darjušą skamba kiekvieną vakarą namuose.

Ši trikova ypatinga, nes du žalgiriečiai surinko po lygiai taškų ir jie abu, kaip laimėtojai, žengia į finalą. Kuris krepšininkas nesurinko reikiamo kiekio taškų ir savo kovą baigė pusfinalyje sužinosite jau pirmadienį „Žalgirio radijo“ eterio metu.

„Žalgirio radijo“ klausykitės kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18val. (102,9FM) arba internetu www.tau.lt.

Komentarai