Krepšinio fanai sezoną uždarys Kaune 0

Jau XVI kartą Lietuvos krepšinio fanai rinksis vieningai užbaigti sezoną. Šių metų uždarymo šventė įvyks birželio 15-ą dieną Kaune, Sabonio krepšinio centre. Renginį, kaip įprasta, organizuoja ankstesnių metų krepšinio turnyro nugalėtojai, šį kartą garbė ir atsakomybė teko Kauno „Žalgirio“ fanų grupuotei „Green Death“.

Tradiciškai krepšinio aistruoliai jėgas išmėgina aikštelėje, kur stengiasi parodyti, kad yra ne tik puikūs krepšinio fanai, bet ir žaidėjai. Šiais metais norą dalyvauti turnyre pareiškė rekordinis skaičius ekipų – 16. Tarp jų ir Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo narių komanda.

Turnyras žada būti didžiausias ir geografine prasme. Sezono uždarymo šventėje dalyvaus komandos iš Lenkijos, Latvijos, Estijos, Rusijos ir, žinoma, Lietuvos. Prie renginio organizavimo sutiko prisidėti gausus būrys rėmėjų, o krepšinio turnyro nugalėtojams taurę įsteigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Puoselėti draugiškus tarpusavio santykius nesvarbu kokią komandą palaikai, toks svarbiausias sezono uždarymo šventės tikslas. Po visą dieną truksiančių kovų, fanai rinksis į vakarinę renginio dalį, kur atšvęs dar vieno sezono pabaigą, pasidalins įspūdžiais, naujienomis ir svarbiausia – dar labiau sustiprins tarpusavio ryšius.

Į šventę kviečiami visi neabejingi Lietuvos krepšinio fanų judėjimui. Krepšinio turnyro pradžia 9.00 val. Sabonio krepšinio centre.

Komentarai