Antrajame „Žalgirio“ arenos gimtadienyje – ir žalgiriečiai! 0

Rugpjūčio 18 dieną „Žalgirio“ arena švęs savo 2 metų gimtadienį. Į jį kviečiami miestiečiai ir miesto svečiai, kuriems per šiuos metus arena tapo antraisiais namais. Visą dieną vyksiančioje šventėje laukiami ir Kauno „Žalgirio“ gerbėjai. Jie specialiose rungtyse galės išmėginti jėgas su žalgiriečiais.

„Žalgirio“ arenos gimtadienio renginys su šventine programa ir pramogomis vyks sekmadienį nuo 12 iki 18 val. Visi norintys galės patekti į areną ir tikrai ras būdų, kaip gerai praleisti laiką.

Tarp įvairių arenos lankytojams skirtų pramogų tikruosius krepšinio mėgėjus sudomins Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo ir fanų klubo „Green Death“ organizuojamos krepšinio pramogos. Bus galima pamatyti komandos palaikymo atributus, išvysti ir paliesti „Žalgirio“ trofėjus, pažaisti krepšinio žaidimų bei laimėti „Žalgirio“ prizų.

Aistruoliai „Žalgirio“ arenos krepšinio lankų tvirtumą galės išbandyti bet kuriuo metu, o specialios rungtys vyks 13.30 val., 15.00 val. ir 16.30 val. Registruotis joms bus galima atvykus į areną renginio dieną. Įvairiuose konkursuose kartu su sirgaliais savo jėgas išbandys Tadas Klimavičius, Vytenis Lipkevičius, Artūras Milaknis ir trejetas jaunųjų žalgiriečių.

Taip pat visą dieną „Žalgirio“ arenos pagrindinėje salėje graffiti meistrai darbuosis prie piešinių „Žalgirio“ tematika.

Kitose arenos erdvėse skambės jaunųjų atlikėjų ir muzikos grupių dainos, lankytojų lauks įvairių sporto šakų prisistatymai, parodomosios programos, rekordinės picos kepimas, o arenos restorane „14 10“ lankytojai galės pasivaišinti šventiniais gimtadienio desertais. Laukiame visų!

Komentarai