Per „Žalgirio“ arenos gimtadienį – „Žalgirio“ autobuso atnaujinimas 0

Sekmadienį, kai „Žalgirio“ arenoje šurmuliuos gimtadienio šventė, be kitų pramogų čia atvykę lankytojai galės stebėti tikrai neįprastą vaizdą – arenos viduje naują rūbą vilksis Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos autobusas.

Į oro uostus, rungtynes Lietuvoje ir iš jų vykstantys žalgiriečiai važiuoja autobusu, kuriame gali mėgautis išskirtiniu komfortu, leidžiančiu jiems pilnai ištiesti kojas, bei naudotis kitais privalumais. Kauno „Žalgirio“ klubui verčiant naują istorijos puslapį, nauju dizainu pasipuoš ir Lietuvos čempionų autobusas.

Būtent per „Žalgirio“ arenos antrąjį gimtadienį pagrindinėje salėje bus užbaigiami paskutiniai autobuso apipavidalinimo darbai. Maža to, lankytojai galės įlipti ir apžiūrėti autobusą iš vidaus, o 12.45, 14.15 ir 15.45 val. „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai jame pristatys Garbės Klubo idėją ir atsakys į susirinkusiųjų klausimus.

Nuo šiol autobuso teikiamus patogumus galės išbandyti visi norintys. „Žalgirio“ komandai nesinaudojant autobusu jis kursuos reguliariais maršrutais Kaunas-Vilnius-Kaunas ir Kaunas-Palanga-Kaunas. Keleiviai galės sėdėti tose pačiose vietose, kuriose į rungtynes važiuoja Paulius Jankūnas ar Martynas Pocius, ar visai neseniai keliaudavo „Žalgiryje“ žaidę gerbėjų numylėtiniai Mantas Kalnietis ir Marko Popovičius.

Į „Žalgirio“ arenos gimtadienio renginį atvykę lankytojai turės galimybę tapti pirmaisiais atsinaujinusio „Žalgirio“ autobuso keleiviais. Atsakius į kelis klausimus apie žalgiriečius, bus galima registruotis į pirmąjį reisą „Žalgirio“ autobusu. Parodomasis reisas vyks pirmadienį, o jame gido vaidmenį atliks pats komandos kapitonas P.Jankūnas.

Laukiame visų „Žalgirio“ arenoje sekmadienį, rugpjūčio 18 d., nuo 12.00 iki 18.00 valandos!

Komentarai