„Žalia galia“ ir „Athletes in Action“ pradžiugino vaikus (VIDEO) 0

Prieš porą savaičių Lietuvoje viešėję „Athletes in Action“ krepšininkai iš JAV ne tik sužaidė draugiškas rungtynes su Kauno „Žalgiriu“, bet ir prisidėjo žalgiriečių iniciatyvos „Žalia galia“ bei dalyvavo keliose socialinėse akcijose.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas jau ne pirmus metus iš eilės sėkmingai tiesia ranką geriems darbams vykdydamas įvairius socialinius projektus. Šį kartą su žalgiriečių projektu „Žalia galia“ jėgas sujungė „Athletes in Action“ komanda. Kaune viešėję amerikiečiai suteikė džiaugsmo vaikų globos namams, dalinosi gera nuotaika ir patirtimi su Lietuvos vaikais.

Prieš „Žalgirio“ ir „Athletes in Action“ komandų draugiškas rungtynes, abi ekipos pakvietė Kauno vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtinius pasimokyti krepšinio pagrindų.

Gerą valandą vykusioje smagioje treniruotėje vaikai lavino kamuolio varymo techniką, miklino ranką mesdami nuo baudų metimų linijos bei atliko kitus smagius pratimus kartu su svečiais iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

„Mūsų komandos tikslas – ne tik žaisti krepšinį, bet ir jausti abipusį ryšį su vietos žmonėmis, bendrauti su jais. Vaikus pamokėme krepšinio pagrindų ir smagiai praleidome laiką“, – teigė „Athletes in Action“ komandos treneris Rogeris Powelas.

Nuošalyje neliko ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai po treniruotės pakvietę jaunuosius sirgalius kartu stebėti Lietuvos čempionų draugiškų rungtynių.

Komentarai