„Žalgirio“ kapitonas P.Jankūnas debiutavo trenerio pareigose 0

Į rytinę treniruotę atvykę žalgiriečiai nustebo. Jų kapitonas, sunkusis krašto puolėjas Paulius Jankūnas vedė treniruotę dviems žavioms moterims – TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėjai Vladai Musvydaitei-Baranauskienei ir „Žalgirio“ šokėjai Daliai Karpovaitei. Krepšininkas dalyvavo laidos filmavime, kurio metu demonstravo ryto mankštos pratimus.

P.Jankūnas prisipažino, kad trenerio vaidmuo jam yra visiškai naujas.

„Pirmą kartą vedu treniruotę, todėl tikrai nėra lengva. Aš pratęs klausyti trenerio nurodymų, o ne pats mokyti, ką ir kaip reikia daryti. Gerai, kad merginos pasitaikė paklusnios“, – juokavo krepšininkas.

Laidos vedėja V.Musvydaitė-Baranauskienė ir po treniruotės braukė prakaitą. Mankšta jai buvo tik apšilimas prieš susitikimą su kitais laidos herojais – viena geriausių Lietuvoje taekvondo kovotoja Ernesta Masyte ir pramoginių šokių šokėju Andriumi Kandeliu.

TV3 laidos „Sportuok su mumis“ žiūrovai galės ne tik pasižiūrėti, kokius mankštos pratimus rekomenduoja atlikti krepšininkas, bet ir sportuoti kartu, prie televizoriaus ekranų.

„Savaitgalio rytais norime ne tik pažadinti žmones, bet ir juos išjudinti. Kviečiu visus televizijos žiūrovus laidos „Sportuok su mumis“ laukti pasiruošusius, apsirengusiais su sportine apranga ar kitais patogiais drabužiais. Įvairių sporto šakų atstovų vedamas mankštas galima atlikti namuose, prie televizijos ekrano“, – pasakoja V.Musvydaitė-Baranauskienė.

Laidos „Sportuok su mumis“ startas – rugsėjo 7 dieną, šeštadienį, 8.30 val. per TV3, o P.Jankūnas TV ekranuose pasirodys rugsėjo 14 d.

Komentarai