Kauno „Žalgirio“ sezoną atidarė Lietuvos karių bei komandos aistruolių pasirodymai (VIDEO) 0

Pirmadienį prieš Kauno „Žalgirio“ ir Kazanės „Unics“ susitikimą „Žalgirio“ arenoje įvyko griausmingas ir neįprastas naujojo sezono atidarymas. Laikinojoje sostinėje ant parketo prieš rungtynes iškilmingai žengė ne tik žalgiriečiai, tačiau savotiškas žinutes žaidėjams teatrališkai perdavė įvairių epochų Lietuvos kariai bei ištikimiausi komandos aistruoliai. Visą tai vainikavo arenoje vieningai sugiedotas Lietuvos himnas ir komandos žaidėjų originalus pristatymas.

Lankomiausioje pastarųjų dviejų sezonų Eurolygos arenoje šviesoms užgesus visų akys nukrypo į vieną iš arenos kampų, kuriame pasirodė viduramžių epochos Lietuvos kariai. Šie trumpai pristatė save ir ištiesė pirmąją „žinutę“ Kauno komandai, kurioje buvo užrašyti žodžiai – AISTRA.

Priešingame arenos kampe savo pasirodymą surengė tarpukario Lietuvos kariai. Partizanai taipogi paliko žalgiriečiams žodžius, be kurių pergalės ir krepšinis neįsivaizduojami – RYŽTAS.

Trečiojoje atidarymo dalyje į areną transporto priemonėmis įvažiavo dabartinė Lietuvos kariuomenė. Ši taip pat teatrališkai pristatė save ir palinkėjo Lietuvos čempionui ATKAKLUMO.

Paskutinieji savo simbolišką žinutę Kauno komandai paliko ištikimiausi „Žalgirio“ aistruoliai. Grupelė komandos atributika pasipuošusių gerbėjų, populiariausiomis palaikymo skanduotėmis atidarė naująjį sezoną ir savo dievaičiams palinkėjo PASIAUKOJIMO. Taip buvo pristatytos vertybės, be kurių neįsivaizduojamas Lietuvos simboliu vadinamas „Žalgiris“.

Ceremonijos kulminacija tapo į arenos centrą žengę stipriausios Lietuvos komandos žaidėjai. Šie sušuko komandos vardą, priėmė visų pasirodyme dalyvavusiųjų vėliavas ir vieningai su visa „Žalgirio“ arena sugiedojo Lietuvos himną.

Atsinaujinusi „Žalgirio“ ekipa oficialiai sezoną namų arenoje pradės spalio 18 dieną rungtynėmis Eurolygoje su karališkuoju Madrido „Real“ klubu.

Komentarai