Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tapo foto modeliais (FOTO) 0

Marius Bagdonas, www.kaunodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ arenoje šiandien vyko kasmet rengiama Eurolygos žiniasklaidos diena, kurios metu Lietuvos čempionai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai bent trumpam užmiršo aistras aikštelėje ir dalyvavo nuotaikingoje fotosesijoje.

Fotosesijos akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Bene profesionaliausiai choreografų ir fotografų nurodymų klausė vyriausias „Žalgirio“ krepšininkas Šarūnas Jasikevičius. Humoro jausmo nestokojantis 37-erių metų veteranas per savo 15 metų trunkančią profesionalo karjerą dalyvavo ne vienoje tokioje priešsezoninėje fotosesijoje, tad ir šį kartą jautėsi tarsi žuvis vandenyje bei buvo pavyzdys kitiems komandos draugams.

Žalgiriečių nuotaikas kiek apkartino antradienio vakarą treniruotės metu Kšištofo Lavrinovičiaus patirta rankos trauma. Bandydamas perimti kamuolį aukštaūgis smarkiai susimušė ranką. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad K.Lavrinovičiui lūžo dešinės rankos delnikaulis.

Fotosesijos metu K.Lavrinovičiui sugipsuotą ranką teko slėpti už savo komandos draugų, tačiau geros nuotaikos jis neprarado ir radęs laisvą minutėlę neatsispyrė pagundai su komandos draugais Siimu-Sanderiu Vene ir Tadu Klimavičiumi sužaisti populiarų gatvės krepšinio žaidimą „minusas“.

„Su tigrais kovojau, – sau būdingą humoro jausmą demonstravo K. Lavrinovičius. – O jei rimtai, labai apmaudu, kad taip nutiko. Tikiu, kad kažkokios naudos per tą mėnesį komandai būčiau atnešęs. Ar bus pakankamai laiko pailsėti? Galbūt, tačiau mano amžiuje sportinę formą reikia palaikyti nuolat, tad apie poilsį nėra kada daug galvoti.“

„Mums tai yra labai didelė netektis. Labai dėl to gaila, nes toks žmogus šiai komandai yra labai svarbus. Jis patyręs, daug metų žaidė Eurolygoje. Dabar teks pasitempti kitiems žaidėjams“, – komandos draugo netektį įvertino Š.Jasikevičius.

Komentarai