Kauno „Žalgiris“ rekomenduoja: sutikite Naujuosius „Žalgirio“ arenoje 0

Jau tradiciškai trečius metus iš eilės „Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius. Šiemet 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val. žiūrovus džiugins visą pasaulį apkeliavęs sėkmingiausias atlikėjo Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“, kurio metu scenoje kartu pasirodys LaGaylia iš Švedijos, Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras. Po šventinio koncerto prie arenos nugriaudės didingas 2014-ųjų fejerverkas. Suskubkite pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu – pirmieji bilietai tik 74 Lt, kuriuos galite įsigyti „Ticketpro“ kasose ir internetu bei arenos bilietų kasoje.

Šventiniam vakarui – garsiausias šou

Naujametę naktį „Žalgirio“ arenoje pristatomas šou „Rhapsody In Rock“ – sėkmingiausias muzikinis šou, sukurtas ir prodiusuotas pasaulinio lygio žvaigždės R.Wellso. Jau nuo pirmojo šou pristatymo 1989 m. jį lydėjo neįtikėtina sėkmė visame pasaulyje. Renginio DVD pagal populiarumą ir pardavimo skaičių pripažintas 7 kartus auksiniu ir 2 kartus platininiu.

„Naujųjų metų sutikimas „Žalgirio“ arenoje jau tapo gražia tradicija. Į šventinį renginį susirenka tiek šeimos su vaikais, tiek draugų kompanijos, daugiatūkstantinė minia prie arenos gėrisi fejerverku, – sutikti Naujuosius „Žalgirio“ arenoje kvietė jos direktorė Angelė Dementavičiūtė. – Džiaugiamės, jog šiemet žiūrovus galime pakviesti į tokio aukšto lygio viso pasaulio publikos pamėgtą šou. R.Wellsas į Lietuvą atvyksta pirmą kartą ir pasirodys išskirtinai tik „Žalgirio“ arenoje“.

Šou populiarumą įrodo neįtikėtini skaičiai. 2000-ųjų metų rekordas – per gastroles surengti 26 šou per 5 savaites – turas neoficialiai pavadintas bemiegiu. Rekordas pagerintas 2003-aisiais, kuomet tiek pat pasirodymų surengta per 4 savaites. Prie šou įgyvendinimo dirba daugiau nei 100 pagalbininkų.

Robertas Wellsas – pasaulinio lygio žvaigždė

R.Wellsas – talentingas kompozitorius, pianistas ir atlikėjas, kurio kuriamas dainas atlieka pati Celine Dion, žavisi visa Švedijos karališkoji šeima ir tik jis vienintelis iš Vakarų valstybių muzikantų buvo pakviestas pasirodyti Olimpinių žaidynių metu Pekine. Ir tai tik maža dalis nuopelnų, už kuriuos šis universalus muzikantas apdovanotas prestižiniu Jo Didenybės Švedijos Karaliaus medaliu už ypatingus nuopelnus meno ir kultūros srityje.

Į Lietuvą R.Wellsas atvyksta su ritmo grupe ir įspūdingo balso savininke, soliste LaGaylia iš Švedijos. „Žalgirio“ arenos žiūrovams naujametį vakarą bus pristatyta dviejų dalių muzikinė programa: virtuoziškumą grodamas ir dainuodamas demonstruos pats R.Wellsas, balso galimybėmis stebins LaGaylia, pasirodys lietuvių atlikėjai, taip pat šventinę nuotaiką sukurs šou elementai. Vakaro metu žiūrovų lauks siurprizas – R.Wellsas uždainuos lietuviškai!

„Koncertuodamas skirtingose pasaulio šalyse, atlikėjas į šou programą įtraukia populiariausius tos šalies atlikėjus bei simfoninius orkestrus, – apie programos detales pasakojo „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Renatas Načajus. – Naujametį vakarą kartu scenoje pasirodys Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras.“

Po koncerto – rokenrolo naktis arenos restorane

Papildomai po šventinio koncerto ir fejerverkų žiūrovų lauks rokenrolo naktis „Žalgirio“ arenos „14 10“ restorane su grupe „Blues Makers“. Vakaro metu stebins virtuvės šefo sukurti gurmaniški patiekalai, smaližių lauks šventinis tortas bei iki ryto skambės žinomiausios dainos.

„Naujametį vakarą putojančio vyno taurėmis susidauš daugiau nei 600 restorano svečių, o gyvo garso muzika, žinomiausi hitai bei šventinė vakarienė vakarą pavers tikrai nepamirštamu, – pasakojo „14 10“ restorano pardavimų vadovas Audrius Kasperavičius. – Lankytojai iš anksto kviečiami išsirinkti šventinės vakarienės variantą.“

Papildomus bilietus įsigyti galima visose „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasose. Pasiūlymas galioja tik naujametinio koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams.

Roberto Wellso gerbėjai – nuo karalių iki atlikėjos Celine Dion

Svarbiausi faktai apie R.Wellsą:

1. Jauniausias studentas „Karališkojoje muzikos akademijoje“ Anglijoje.
2. Muzikos profesorius Kinijoje nuo 2005 m.
3. Pekino Olimpinių žaidynių kompozitorius 2008 m.
4. Apdovanotas prestižiniu Jo Didenybės Švedijos Karaliaus medaliu už ypatingus nuopelnus meno ir kultūros srityje 2012 m.
5. Virtualios fortepijono mokyklos kingofpiano.com anglų, švedų ir kinų kalbomis įkūrėjas.

R.Wellso muzikinis kelias prasidėjo Anglijos „Karališkojoje muzikos akademijoje“, kurioje atlikėją visada lydėjo įvairių stilių muzika. Pradedant nuo klasikinės, kaip atskaitos taško, iki džiazo, bugivugio, liaudies dainų, miuziklų ir sunkiojo roko muzikos.

R.Wellsas dėl savo išvaizdos ir neeilinių muzikinių gebėjimų Švedijos žiniasklaidos tituluojamas Jėzumi, galinčiu vaikščioti vandeniu. Kai kurių koncertų metu atliekant dainą „Smoke on the water“ scenoje tyvuliuoja vanduo, o iš dūmų kamuolio su sintezatoriumi rankose pasirodo Robertas.

R.Wellsas kuria muziką garsiems pasaulio atlikėjams. Su Celine Dion kartu Las Vegase įrašė dainą „Song For You“. 2008 m. koncertinių gastrolių metu Švedijoje C. Dion pakvietė R.Wellsą į sceną kartu atlikti dainą.

R.Wellsui yra tekę groti su daugybe pasaulinio lygio žvaigždžių. Švedijos princesės Viktorijos gimtadienio metu kartu su Robertu scenoje pasirodė tokie atlikėjai kaip Ronan Keating, Lionel Richie ir Sankt Peterburgo simfoninis orkestras.

2008 m. R.Wellso kūrinys orkestrui buvo pasirinktas teminei muzikai olimpinėms žaidynėms Pekine. Už tai Robertas buvo apdovanotas prestižiniu Kinijos apdovanojimu. Verta paminėti, jog tąkart jis buvo vienintelis Vakarų atlikėjas, pakviestas pasirodyti olimpinių žaidynių scenoje.

Švenčiant 300 metų jubiliejų fortepijonui R.Wellsas įrašė dainą „Handful Of Keys“ kartu su gitaristu Albert Lee, grojusiu taip pat su Eric Clapton, grupe „Deep Purple“. Daina pasiekė tokį populiarumą, jog pelnė auksinio įrašo apdovanojimą.

Komentarai