„Žalgirio radijo“ startas – jau šį pirmadienį! 0

Spalio 7-ąją „Žalgirio radijo“ laida pradės jau aštuntąjį sezoną. Svarbiausias naujienas iš Kauno „Žalgirio“ komandos stovyklos praneš jau praeitą sezoną girdėti balsai – laidos vedėjai Vaidas Leliuga ir Reda Lišauskaitė.

Naujajame sezone vėl netrūks naujų žaidimų, pokalbių su žalgiriečiais, krepšinio ekspertais ir pačiais laidos klausytojais.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) ir internetu www.tau.lt.

Pirmosiose laidose vyraus rubrika „Pažink žalgirietį“, kuri padės susipažinti su komandos naujokais. Žinoma, nepraleisime ir tų, kurie šioje komandoje rungtyniauja jau ne vieną sezoną.

Kiekvieną darbo dieną jūsų lauks atsinaujinusi rubrika „Žaliasis dienoraštis“. Išgirsite ne tik šviežiausias naujienas iš komandos treniruočių ar išvykų, bet taip pat sužinosite kuo ypatinga ta diena Kauno „Žalgirio“ komandai ar vienam iš žalgiriečių.

Praėjusio sezono viduryje startavusi ir puikiai prigijusi rubrika „Gyvas totalizatorius“ nežada trauktis. Kartą į savaitę kviesime laidos klausytojus tiesioginiame eteryje spėlioti rungtynių rezultatus ir taip laimėti šaunių Kauno „Žalgirio“ prizų. Nuoširdūs „Žalgiriečių sveikinimai“ taip pat ir šiame sezone pasieks klausytojų ausis ir širdis.

Dėmesio lauks jau puikiai pažįstamos ir ištikimos rubrikos: „3 minutės žinių“, „Stora piniginė“, „Užribis“, „Taikinys“, „Eurolygiadienis“, „Komentaras“, „Svaitės svečias“, „Žalgiriečio hitas“ ir pirmadienį laidoje jau startuosianti „Orų prognozė“ kartu su šauniąja Mingaile.

„Žalgirio radijas“ nepamiršo ir linksmosios dalies – naujame sezone Reda ir Vaidas pristatys jums žaidimą, kuris pasak jų, sulauks didžiulio klausytojų dėmesio. „Žalioji ruletė“ – nauja pramoga, kur klausimus pateiks ne laidos vedėjai, jus egzaminuos jūsų mylimiausi žalgiriečiai.

Visos „Žalgirio radijo“ naujienos, anonsai, diskusijos bei žaidimai jūsų laukia oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle. Laidų įrašai Žalgiris.lt svetainėje naujajame sezone bus talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai