Informacija Kauno „Žalgirio“ 2013-2014 m. sezono abonementų savininkams 0

Artėjant pirmosioms oficialioms Kauno „Žalgirio“ rungtynėms namų arenoje, turime svarbios informacijos „Žalgirio“ abonementų savininkams.

Žiūrovai, prasitęsę abonementus į vietas, kurias turėjo 2012-2013 m. sezone, ir padarę tai iki š.m. liepos 21 d., jau gali atvykti į „Žalgirio“ arenos kasą arba Kauno „Akropolio“ infocentrą, kuriuose jiems bus užklijuota holograma, patvirtinanti abonemento pratęsimą.

Tiems, kurie abonementus pirko po liepos 23 dienos (įskaitant ir pratęsimą į tą pačią vietą), bus pagamintos naujos abonemento kortelės. Šiuo metu kortelės yra pagamintos visiems, kurie pildė abonemento registracijos anketą iki rugsėjo 3 d. Korteles galima atsiimti „Žalgirio“ arenos kasoje arba Kauno „Akropolio“ infocentre (priklausomai nuo to, kuri vieta buvo pasirinkta pildant anketą).

Pirkę abonementus po rugsėjo 3 d. (taip pat ir dar neužpildę anketos) abonemento korteles galės atsiimti kitą savaitę. Apie tai bus informuota papildomai.

Siekiant išvengti eilių ir taupant „Žalgirio“ gerbėjų laiką, rekomenduojame neatidėlioti hologramos klijavimo ir abonemento atsiėmimo rungtynių dienai.

„Žalgirio“ arenos kasa dirba darbo dienomis 11.00-19.00 val. Kauno „Akropolio“ infocentras dirba kiekvieną dieną 10.00-21.00 (pietų pertrauka 15.00-16.00 val.).

Komentarai