„Žalgirio“ arena: nuo vaikų saugumo iki pramogų mažiesiems 0

Nuo rudens „Žalgirio“ arena dar labiau atsigręžė į mažuosius lankytojus pasiūlydama daugiau veiklų ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Praėjusią savaitę praūžė šeimos turgelis, buvo atidaryta pirmoji ložė vaikų šventėms, o šį penktadienį mažuosius arenoje aplankys šuniukas Amsis.

Atšvaitai vaikų saugumui

Spalio 18 d. „Žalgirio“ arenoje prieš Eurolygos rungtynes bus vykdoma akcija, kurios metu policijos bičiulis Amsis ir „Žalgirio“ komandos draugas Žalgirinis dovanos vaikams specialius arenos atšvaitus. Ši graži arenos iniciatyva įgyvendinama kartu su Kauno apskrities policija.

„Atšvaitas tamsiu paros metu gali apsaugoti Jūsų ir Jums brangių žmonių gyvybę. Būkite matomi, būkite atsargūs, būkite saugūs“, – linki Kauno apskrities policija.

Arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė tikina, jog tokių socialinių akcijų ateityje bus vykdoma ir daugiau.

Ložė vaikų šventėms

„Žalgirio“ arenoje duris atvėrusioje pirmojoje vaikų ložėje gimtadienis bus tikrai unikalus ir įsimintinas, nes šventinę nuotaiką sukurs ne tik dekoracijos, bet ir mažuosius aplankysiantis Žalgirinis, specialios dovanos jubiliatui – tortas, „Žalgirio“ komandos marškinėliai, sveikinimas arenos LED juostoje.

„Arenos restoranas „14 10“ siūlo specialų šventinį meniu vaikams, – detales vardijo „Žalgirio“ arenos klientų aptarnavimo vadovė Gitana Kazakevičienė. – Pasiūlymu galima pasinaudoti krepšinio rungtynių arenoje metu“.

Daugiau informacijos www.zalgirioarena.lt svetainėje paslaugų skiltyje.

Komentarai