„McDonald‘s“ restorane „Žalgirio“ krepšininkai pristatys „Žalgiriečio kompleksą“ 0

Šeštadienį, spalio 19 d., Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda ir populiariausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „McDonald‘s“ jau vienuoliktą kartą drauge atidarys naują krepšinio sezoną.

Šiemet atidarymo proga „Žalgirio“ žaidėjai pristatys komandos sirgaliams skirtą „Žalgiriečio kompleksą“, kurį šventės dalyviai galės įsigyti tiesiai iš krepšininkų Šarūno Jasikevičiaus, Tomo Dimšos ir Vytenio Lipkečiaus rankų. Viso sezono metu po 2 litus nuo kiekvieno įsigyto „Žalgiriečio komplekso“ „McDonald‘s“ skirs Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubui.

„Antrąja religija Lietuvoje vadinamas krepšinis laikinojoje sostinėje turi ypač didelį būrį gerbėjų, todėl jau daugiau nei dešimtmetį bendradarbiaujame su žymiausia Kauno krepšinio komanda ir siekiame vis labiau prisidėti prie šios sporto šakos rėmimo. Šiemet tai daryti kviečiame ir krepšinio sirgalius bei įsipareigojame nuo kiekvieno įsigyto „Žalgiriečio komplekso“ skirti lėšų populiariausiam Lietuvos krepšinio klubui paremti“, – sakė „McDonald‘s“ marketingo vadovas Marius Stonkus.

Naujo krepšinio sezono atidarymo šventės dalyviai ne tik turės progą susitikti su visais „Žalgirio“ žaidėjais, bet ir išvysti juos naujame amplua. Komandos gynėjai Š. Jasikevičius, T. Dimša ir V. Lipkevičius pasiryžo stoti už „McDonald‘s“ prekystalio – pirmuosius 15 „Žalgiriečio kompleksų“ komandos gerbėjai galės įsigyti tiesiai iš jų rankų.

Kaune įsikūrusiuose „McDonald‘s“ restoranuose „Žalgiriečio kompleksais“ bus prekiaujama viso sezono metu. Krepšinio sirgaliai jų įsigyti ir taip paremti „Žalgirį“ galės iki 2014 m. birželio. Specialiai šiam kompleksui „McDonald‘s“ sukūrė ir išskirtinį sumuštinį.

Naujo „Žalgirio“ sezono atidarymo šventė vyks spalio 19 d. 12.00 val. restorane „McDonald‘s“, adresu Savanoriu pr. 321, Kaunas.

Komentarai