Žalgiriečiai stojo už „McDonald‘s“ prekystalio (FOTO, VIDEO) 0

Šeštadienio popietę Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo žaidėjai maloniai nustebino „McDonald‘s“ restorano lankytojus. Komandos gynėjai Šarūnas Jasikevičius, Tomas Dimša ir Vytenis Lipkevičius lankytojus pasitiko stovėdami už „McDonald‘s“ prekystalio, kur trumpam tapo restorano darbuotojais.

Šventės akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Minėdami naujo krepšinio sezono atidarymą žalgiriečiai drauge su restoranų tinklu „McDonald‘s“ pristatė naują komandos sirgaliams skirtą „Žalgiriečio kompleksą“, kuriuo krepšinio fanai galės mėgautis iki pat sezono pabaigos. Jis ypatingas ne tik savo dydžiu ir skoniu, bet ir tuo, kad po 2 litus nuo kiekvieno įsigyto „Žalgiriečio komplekso“ „McDonald‘s“ skirs Kauno „Žalgirio“ klubui. Krepšinio sezono atidarymo šventės metu pirmieji penkiolika „Žalgirio“ gerbėjų turėjo išskirtinę galimybę šį kompleksą įsigyti tiesiai iš krepšininkų rankų.

Paklaustas apie tai, kas lengviau – bėgioti krepšinio aikštelėje ar dirbti už prekystalio, Š. Jasikevičius atviravo, kad kaip ir žaidimo aikštelėje restorane taip pat prireikė apsukrumo ir greičio. „Dar niekada anksčiau neteko stoti už prekystalio. Tai buvo išties įdomi patirtis. Kaip ir krepšinio aikštelėje taip ir čia reikėjo dirbti drauge su visa komanda, veikti išvien“, – sakė „Žalgirio“ gynėjas.

Šventės metu krepšininkų bei jų gerbėjų laukė ir daugiau išbandymų. Žalgiriečiai Tadas Klimavičius, Paulius Jankūnas ir Martynas Pocius užrištomis akimis bandė atpažinti savo komandos draugus. Sirgaliai taip pat turėjo galimybę patikrinti savo žinias apie Kauno „Žalgirio“ komandą ir išbandyti jėgas smagioje viktorinoje.

Tai jau vienuoliktas krepšinio sezonas, kurį Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas atidaro drauge su restoranų tinklu „McDonald‘s“.

Komentarai