„Žalgirio“ gerbėjo metimas iš aikštės vidurio atnešė jam 1000 Lt (VIDEO) 0

Į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes atėjęs ištikimas Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjas Karolis dar kartą galėjo įsitikinti, kad „Žalgirio“ arenoje lankytis yra verta. Per pertraukėlę tarp kėlinių jis švystelėjo taiklų metimą iš aikštės vidurio ir laimėjo daugiau nei 1000 litų prizą, kurį įsteigė lažybų bendrovė „TOP sport“.

21-erių Karolis Baronėnas žalgiriečius gyvai palaiko jau daugiau nei dešimtmetį. „Žalgirio“ sezono abonementą visada įsigyjantis studentas lankėsi šimtuose „Žalgirio“ rungtynių, bet laimingąjį kamuoliuką pagavo pirmą kartą.

„Nuo pat 1999-ųjų triumfo Eurolygoje nepraleidžiu „Žalgirio“ rungtynių, bet sėkmė sudalyvauti žaidime nusišypsojo pirmą kartą. Daug vilčių nepuoselėjau, tačiau iškart nusprendžiau mesti iš aikštelės vidurio“, – sakė K.Baronėnas.

Trečius metus „TOP sport“ organizuojamame žaidime įvairios aikštelės vietos yra įvertintos skirtingomis sumomis. Metant per visą aikštę nuo savo baudos metimo linijos galima laimėti ir 100 000 litų, taiklus metimas iš aikštės vidurio dovanoja 1000 litų, tritaškis – 100 litų ir t.t. Metimams yra skiriama pusė minutės. Per visą žaidimo istoriją didžiausias laimėtas prizas iki šiol buvo 250 litų.

„Kadangi per visą aikštę ar iš aikštės vidurio galima mesti tik po kartą, nutariau nesiblaškyti ir atakuoti tik iš vidurio, o po to bandyti laimę iš arčiau. Žinoma, buvo sunku tikėtis, kad vieninteliu bandymu pataikysiu, tačiau man tai pavyko“, – džiaugėsi Karolis. Prie tikslaus tolimo šūvio jis dar pridėjo porą taiklių baudų metimų ir iš viso laimėjo 1100 litų.

Tokiu K.Baronėno pasiekimu sunkiai galėjo patikėti ir į rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda kartu atėję jo draugai. Tiesa, pats Karolis atskleidė, kad patirties metant iš aikštės vidurio jis turėjo nemažai.

„Esu lankęs krepšinį ir beveik po kiekvienos treniruotės bandydavome laimę metimais iš vidurio. Džiugu, kad šiokie tokie įgūdžiai išliko“, – atskleidė „Žalgirio“ arenoje ovacijas sukėlęs sirgalius.

Kauno „Žalgirio“ rungtynėse besilankantys žiūrovai pakartoti ar pagerinti taikliarankio aistruolio sėkmę galės jau šį sekmadienį, spalio 27 d., kai žalgiriečiai LKL rungtynėse susitiks su Šiaulių „Šiaulių“ krepšininkais.

Komentarai