„Žalgirio“ namų arenoje – ir išvykos rungtynės 0

Nuo šio ketvirtadienio Kauno „Žalgiris“ kviečia visas Eurolygos išvykos rungtynes stebėti kartu naujojoje „Žalgirio“ ambasadoje Kaune, kuri įsikurs „Žalgirio“ arenoje esančiame „Kalnapilio“ bare. Būtent spalio 24 d. susitikimas tarp „Žalgirio“ ir Milano „EA7 Emporio Armani“ komandų taps pagrindiniu ambasados atidarymo akcentu.

„Per pastaruosius dvejus metus „Žalgirio“ arena ir mums, ir mūsų sirgaliams tapo tikraisiais namais. Nekantriai laukėme to momento, kai galėsime pakviesti „Žalgirį“ palaikyti šioje aplinkoje ne tik namų, bet ir išvykos rungtynių metu, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Per kiekvieną išvykos mačą pasistengsime, kad sirgaliai gerai ir įdomiai praleistų laiką kartu stebėdami rungtynes.“

„Žalgirio“ ambasadų projektas vyksta jau trejus metus. Ambasados yra įsteigtos įvairiuose Lietuvos ir net užsienio miestuose. „Žalgirio“ sirgaliai jose renkasi stebėti rungtynes, gerai praleisti laiką, o dar geresnę nuotaiką sukuria laimėti „Žalgirio“ prizai.

„Žalgirio“ arenos „Kalnapilio“ bare duris atversianti ambasada bus itin aktyvi. Čia visų Eurolygos išvykos rungtynių metu krepšinio ekspertai komentuos žalgiriečių ir jų varžovų žaidimą, aptars jų stipriąsias ir silpnąsias puses. Susirinkusiųjų lauks ir pramoginė dalis – viktorinų ir spėlionių metu bus galima laimėti „Žalgirio“ prizų. Komfortą užtikrins didelis ekranas ir garso sistema, o išskirtinę atmosferą sukurs žaliai-balti sirgaliai.

„Žalgirio“ ambasados atidarymas turės ypatingų akcentų – čia susirinkusieji tikrai pajus žalgirietišką dvasią, pamatys garbingų svečių ir sulauks staigmenų. „Nenorėčiau atskleisti visų ambasados atidarymo detalių, bet užtikrinu, kad atėję tikrai nenuobodžiaus ir gerai praleis laiką. O visų sirgalių palaikymas padės ir žalgiriečiams dvikovoje su italais“, – užuominomis kalbėjo P.Motiejūnas.

Norintys užsitikrinti vietą, turėtų staliukus rezervuoti iš anksto tel. 8 611 22033 arba el. paštu restoranas@1410.lt. Visi kviečiami susirinkti iki 20.45 val., baras duris atvers jau 19.30 val.

Komentarai