Kauno „Žalgiris“ – jau ir INSTAGRAM tinkle! 0

Mylimiausia Lietuvos komanda – Kauno „Žalgiris“ – ir toliau koja kojon žengia su naujausiomis technologijomis. Laikinosios sostinės komanda nuo šiol bus pasiekiama ne tik „Facebook“, „Twitter“ ar „Google+“ socialiniuose tinkluose, tačiau ir Lietuvoje sparčiai populiarėjančioje nuotraukų dalinimosi programėlėje „Instagram“.

Lietuvos čempionai neseniai prisijungė prie „Instagram“ tinklo. Profilyje bczalgiriskaunas jau dabar yra patalpinta keliolika nuotraukų iš žalgiriečių gyvenimo, o su kiekviena diena ši galerija plėsis.

„Žalgirio“ paskyroje bus galima išvysti tiek rungtynių epizodus, tiek akimirkas iš treniruočių ar žalgiriečių kelionių į Eurolygos mačus. Tad prisijungę prie „Instagram“ tinklo turėsite išskirtinę galimybę dar labiau priartėti prie mylimos komandos. Įdomu ir tai, kad „Žalgiris“ kol kas yra vienintelė Lietuvos sporto komanda, turinti savo profilį „Instagram“ tinkle.

Kaip ir anksčiau Kauno „Žalgiris“ yra pasiekiamas ir kituose socialiniuose tinkluose – „Facebook“ (www.facebook.com/bczalgiris), „Twitter“ (@bczalgiris) ir „Google+“ profiliuose.

Komentarai