Tarptautinė studentų diena – kartu su Kauno „Žalgiriu“! 0

Artėjančios Tarptautinės studentų dienos proga puiki žinia visiems studijuojantiems ir studentaujantiems. Kauno „Žalgiris“ sveikina visus studentus ir dovanoja jiems puikią dovaną – bilietai į lapkričio 14 d. Eurolygos rungtynes su Bambergo „Brose Baskets“ komanda jiems kainuos vos nuo 11,50 Lt.

Tarptautine studentų diena yra paskelbta lapkričio 17-oji, tačiau šiemet šiai šventei skirti pagrindiniai renginiai vyks keliomis dienomis anksčiau. Prie jų prisideda ir Kauno „Žalgiris“, kviečiantis visus studentus apsilankyti „Žalgirio“ arenoje, sirgti už mylimą komandą ir audringu palaikymu pastūmėti žalgiriečius link pergalės svarbiose rungtynėse su Bambergo „Brose Baskets“ ekipa.

Eurolygos B grupėje rungtyniaujančių Lietuvos čempionų varžovas – keturis kartus iš eilės Vokietijos nacionalines pirmenybes laimėjęs Bambergo klubas. Be to, „Brose Baskets“ praėjusį sezoną po labai ilgos pertraukos pateko tarp 16 stipriausių Eurolygos komandų ir tai pakartoti bandys ir šiais metais. Vokiečių ambicijų pagrįstumu jau buvo galima įsitikinti: Eurolygos starte jie įveikė ne tik Strasbūro SIG komandą, bet praėjusią savaitę palaužė ir Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

Susitikimas su „Brose Baskets“ komanda „Žalgirio“ arenoje įvyks lapkričio 14 d., ketvirtadienį, 19.40 val. Pateikus studento pažymėjimą visose Bilietai.lt kasose bilietą bus galima įsigyti su 50 proc. nuolaida.

„Žalgirio“ arenoje apsilankę studentai kitą dieną šventę galės pratęsti visame mieste. Jų lauks tradicinė studentų eisena Laisvės alėja, „flash mob“ akcija, kiti renginiai, o tarptautinę studentų dieną vainikuos šauniausios studentės rinkimai „Ledi 2013“ ir koncertas Kauno sporto halėje.

Komentarai