„Žalgirio“ ambasados kviečia stebėti Eurolygos rungtynes 0

Kauno „Žalgirio“ ambasadų tinklas visoje Lietuvoje plečiasi. Nuo šiol „Žalgirio“ gerbėjai stebėti mylimos komandos rungtynių transliacijas gali ir Alytuje.

Restorane „Sky Lounge“ (Naujoji g. 3) įsikūrusioje naujojoje „Žalgirio“ ambasadoje krepšinio mėgėjai jau rinkosi per pastarąsias dvejas Lietuvos čempionų rungtynes Eurolygoje. Alytiškiai čia yra laukiami ir rytoj, kai Kauno „Žalgiris“ 20.45 val. susitiks su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.

„Įkurti „Žalgirio“ ambasadą įkvėpė sėkmingas Lietuvos rinktinės pasirodymas Europos čempionate. Pastebėjome, kad krepšinio aistruoliai mėgsta burtis į vieną vietą, sirgalių akyse matėsi tikėjimas ir pozityvumas, todėl nutarėme susivienyti ir dėl mylimiausios Lietuvos klubinės komandos. Norime, kad visi alytiškiai žinotų, kur renkasi „Žalgirio“ gerbėjai“, – pristatydamas ambasadą sakė vienas organizatorių Paulius Sakalis.

Žiūrėti žalgiriečių rungtynes „Sky Lounge“ restorane yra labai patogu, nes prie kiekvieno staliuko yra televizoriai, o didžiojoje salėje yra įrengtas didelis ekranas. Transliacijų metu vykstančiose rezultatų spėlionėse galima laimėti „Žalgirio“ prizų. Staliukų rezervacija Alytuje – tel. 8 629 69699.

Nauja ambasada džiaugtis gali ir kauniečiai, kurie ir vėl yra kviečiami į „Žalgirio“ arenoje esantį „Kalnapilio“ barą. Per praėjusį Eurolygos išvykos mačą beveik sklidinai ambasadą užpildę aistruoliai kartu stebėjo rungtynes ir gerai leido laiką.

Ketvirtadienį žalgiriečiai susitikimą su „Anadolu Efes“ pradės 20.45 val., tačiau krepšinio gerbėjai į ambasadas yra kviečiami anksčiau, nes čia galės stebėti ir kitas Eurolygos rungtynes. Staliukų rezervacija Kaune – tel. 8 611 22033.

„Žalgirio“ ambasada – tai vieta, kurioje būriuojasi žaliai balti. Čia kartu stebimos rungtynės, dalijamasi mintimis apie „Žalgirį“, čia renkasi krepšinio bendraminčiai. „Žalgirio“ ambasados įsikūrusios įvairiuose Lietuvos miestuose, taip pat Airijoje bei Didžiojoje Britanijoje.

Komentarai