Tarptautinė studentų diena „Žalgirio“ arenoje: svarbios rungtynės, žavios merginos ir šaltas alus 0

Šį ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ laukia itin svarbios Eurolygos rungtynės su Bambergo „Brose Baskets“ komanda. Dėl patekimo į „Top 16“ etapą su tiesioginiais varžovais kovosiantys kauniečiai „Žalgirio“ arenoje tikisi audringos studentų pagalbos – Tarptautinės studentų dienos proga bilietus į šį mačą jie gali įsigyti su 50 proc. nuolaida.

Maža to, išskirtinai šia proga „Žalgirio“ arenoje alus visiems žiūrovams kainuos vos 5 Lt. Tai „Žalgirio“ rėmėjų ir partnerių – „Kalnapilio – Tauro grupės“, „Charlie pizza“ ir „14 10“ restorano – dovana fanams. „Charlie pizza“ baruose taip pat bus galima įsigyti specialų rinkinį „Cola+Pica“, kuris kainuos 9 litus vietoje įprastų 12 litų.

Tarptautine studentų diena yra paskelbta lapkričio 17-oji, tačiau šiemet šiai šventei skirti pagrindiniai renginiai vyks keliomis dienomis anksčiau. Prie jų prisideda ir Kauno „Žalgiris“, kviečiantis visus studentus apsilankyti „Žalgirio“ arenoje, sirgti už mylimą komandą ir nuoširdžiu palaikymu pastūmėti žalgiriečius link pergalės svarbiose rungtynėse su Bambergo „Brose Baskets“ ekipa.

Be įspūdingos kovos aikštelėje, atrakcijų netrūks ir didžiosios pertraukos metu. Krepšininkams nuėjus pasitarti į persirengimo kambarius, žiūrovai neturėtų palikti savo vietų, nes ant parketo žengs žavios merginos. Šauniausios studentės „Lietuvos Ledi 2013“ rinkimuose dalyvausiančios dešimt studenčių prisistatys „Žalgirio“ arenoje susirinkusiems krepšinio gerbėjams. Superherojų kostiumus vilkinčios gražuolės sudalyvaus specialiame konkurse ir bandys užkariauti žiūrovų simpatijas „Lietuvos Ledi 2013“ rinkimų išvakarėse.

Susitikimas su „Brose Baskets“ komanda „Žalgirio“ arenoje įvyks lapkričio 14 d., ketvirtadienį, 19.40 val. Pateikus studento pažymėjimą visose Bilietai.lt kasose bilietą bus galima įsigyti su 50 proc. nuolaida.

„Žalgirio“ arenoje apsilankę studentai kitą dieną šventę galės pratęsti visame mieste. Jų lauks tradicinė studentų eisena Laisvės alėja, „flash mob“ akcija, kiti renginiai, o tarptautinę studentų dieną vainikuos šauniausios studentės rinkimai „Lietuvos Ledi 2013“ ir koncertas Kauno sporto halėje.

Komentarai