Bilietams į Kauno „Žalgirio“ rungtynes – „Omni ID“ nuolaidos 0

„Omnitel“ klientai, turintys privalumų kortelę „Omni ID“, į visas Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes Eurolygos ir LKL čempionatuose bilietus galės įsigyti pigiau. Visų „Omni ID“ kortelių turėtojams bus suteikta speciali 15 proc. nuolaida.

„Džiaugiamės, kad savo klientams galime pasiūlyti dar patrauklesnes bilietų į Kauno „Žalgirio“ rungtynes kainas. Manome, kad nuolaidos bilietams bei efektyvesnis informacijos apie rungtynes viešinimas leis dar labiau padidinti mūsų arenos lankomumą. Tikimės, kad jau ketvirtadienio susitikime su Bambergo „Brose Baskets“ pamatysime daug „Omni ID“ kortelių turėtojų, pasinaudojusių specialia jiems skirta nuolaida“, – teigė Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo vadovas Donatas Pasvenskas.

Auksinių, sidabrinių ir klasikinių „Omni ID“ kortelių turėtojai pasinaudoti nuolaida gali pirkdami bilietus visose Bilietai.lt kasose arba internetu.

Artimiausios žalgiriečių rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamos lapkričio 14 d., ketvirtadienį, 19.40 val. su Bambergo „Brose Baskets“ komanda.

Daugiau informacijos apie „Omnitel“ klientams skirtą „Omni ID“ lojalumo programą rasite adresu www.omniid.lt.

Komentarai