Perkantiems bilietus į „Žalgirio“ rungtynes – nuolaidų gausa 0

Tvarkaraštis lėmė, kad per artimiausias septynias savaites Kauno „Žalgirio“ komanda namuose sužais vos trejas rungtynes. Artimiausias mačas „Žalgirio“ arenoje – lapkričio 25 d., pirmadienį, įvyksiantis susitikimas su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Į šias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes bilietus perkantys „Žalgirio“ aistruoliai sulauks įvairių pasiūlymų. Pagrindinis jų – kiekvienas, nusipirkęs bilietą į rungtynes su „Lietkabeliu“, galės pasinaudoti 30 proc. nuolaida bilietui į Eurolygos rungtynes su Milano „EA7 Emporio Armani“ komanda. Ši nuolaida galioja įsigyjant bilietus į „Žalgirio“ arenos žalią, rožinį ir mėlyną sektorius ir tik Bilietai.lt kasose.

Taip pat ir toliau galioja akcija „3 perki + 1 bilietų dovanų“. Tad kartu nusipirkus 3 bilietus, artėjančios tarptautinės draugo dienos proga į „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ rungtynes bus galima pasikviesti ir dar vieną draugą.

Kaip visada išskirtinių sąlygų sulaukia ir Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai – jiems suteikiama iki 50 proc. nuolaida. Be to, LKL rungtynėse 30 proc. nuolaida galioja moksleiviams, studentams bei pensininkams, o nuo praėjusios savaitės speciali 15 proc. nuolaida yra suteikiama ir visų „Omni ID“ kortelių turėtojams.

Be minėtų rungtynių su „Lietkabelio“ ir „EA7 Emporio Armani“ komandomis, iki naujųjų metų kauniečiai „Žalgirio“ arenoje dar susitiks su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais (gruodžio 12 d.).

Komentarai