Švęsk gimtadienį su Kauno „Žalgiriu“ namų arenoje 1

Kas gali būti nuostabiau nei savo gimtadienį sutikti mylimos komandos rungtynėse su geriausiais draugais didžiausioje Lietuvos arenoje. Nuo šiol tokią galimybę suteikia Kauno „Žalgiris“, kviečiantis švęsti vaikų gimtadienius „Žalgirio“ arenos VIP ložėje per komandos rungtynes tiek LKL, tiek Eurolygos varžybose.

Į „Žalgirio“ areną atvykusį jubiliatą ir jo svečius „Žalgiris“ sutiks su dovanomis bei įvairiomis staigmenomis. Jis ne tik galės stebėti žalgiriečių rungtynes VIP ložėje, tačiau sulauks ir išskirtinio dėmesio.

„Žalgirio“ arena susirinkusius pasveikins gimtadienio tortu, o Kauno „Žalgirio“ atstovai jubiliatui įteiks komandos marškinėlius. Per LKL rungtynes šventės kaltininkas kartu su žalgiriečiais per komandų pristatymą galės išbėgti į aikštelę bei po mačo nusifotografuoti su Lietuvos čempionų komanda. Ir tai dar ne viskas. Gimtadienio metu VIP ložėje apsilankys „Žalgirio“ talismanas – Žalgirinis arba „Vilkyškių pieninės“ katinėlis, o visa tai vainikuos jubiliato pasveikinimas LED juostoje.

„Gimtadienių šventimo tradicija per „Žalgirio“ rungtynes buvo itin populiari legendinėje Kauno sporto halėje, o nuo šiol tokią progą turės ir daug geresnėmis sąlygomis pasižyminčios „Žalgirio“ arenos lankytojai. Jubiliato ir jo svečių lauks išties turiningas vakaras. Vien ką reiškia šansas kartu su žalgiriečiais išbėgti ant arenos parketo ar po LKL rungtynių įsiamžinti bendroje komandinėje nuotraukoje“, – teigė Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo vadovas Donatas Pasvenskas.

Pirmąja galimybe švęsti gimtadienį „Žalgirio“ arenoje galima pasinaudoti per lapkričio 25 dienos Kauno „Žalgirio“ rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“. Užsisakę šventę būtent šioms rungtynėms sulauks vienkartinės net 50 proc. nuolaidos.

Daugiau informacijos apie gimtadienio šventimą „Žalgirio“ arenos VIP ložėje galite rasti čia – http://www.zalgiris.lt/lt/bilietai/gimtadienis-lozeje.

Komentarai

  1. Sigitas

    Laba diena, norėčiau pasveikinti sūnų ( 2005-11-23) su gimtadieniu per Eurolygos rungtynes 2018-11-23. Bet mūsų bilietai ne VIP ložėjė. Ar tai įmanoma ? Ačiū.