„Žalgirio“ ambasada Kaune kviečia stebėti rungtynes „14 10“ restorane 0

Eurolygos išvykos rungtynių tiesioginės transliacijos „Žalgirio“ ambasadose sulaukia vis daugiau dėmesio. Šį penktadienį „Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje Kauno ambasadoje mačo su „Real“ stebėjimas vyks „14 10“ restorane.

Pirmosios dvi transliacijos iš Milano ir Stambulo vyko taip pat „Žalgirio“ arenoje esančiame „Kalnapilio“ bare. Jos sutraukė tiek daug žiūrovų, kad ne visi, bandę rezervuoti staliukus, rasdavo laisvų vietų. Todėl šį kartą nuspręsta rungtynių transliacijas perkelti į didesnę erdvę – „14 10“ restoraną.

„Džiugu, kad net ir per išvykos rungtynes su bendraminčiais kartu galime palaikyti žalgiriečius. Manau, persikėlimas į „14 10“ restoraną dar labiau padidins žiūrovų gretas, o mūsų ovacijos pasieks net Madridą“, – sakė ir anksčiau „Žalgirio“ ambasadoje lankęsis komandos aistruolis Laurynas, pirmasis užsirezervavęs staliuką naujoje erdvėje.

Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ rungtynės penktadienį prasidės 21.45 val., bet krepšinio gerbėjai „Žalgirio“ ambasadose yra laukiami jau anksčiau. Kaip visada, „Žalgirio“ arenoje aistruolius pasitiks vakaro vedėjas. Susirinkusiųjų taip pat lauks pramoginė dalis – viktorinų ir spėlionių metu bus galima laimėti „Žalgirio“ prizų, o transliaciją kartu stebės ir į Madridą neišvykę žalgiriečiai.

Suburti draugų kompaniją ir rezervuoti staliuką galima jau šiandien: tel. nr. 8-611-22033 arba el. paštu restoranas@1410.lt.

„Žalgirio“ ambasada – tai vieta, kurioje būriuojasi žaliai balti. Čia kartu stebimos rungtynės, dalijamasi mintimis apie „Žalgirį“, čia renkasi krepšinio bendraminčiai. „Žalgirio“ ambasados įsikūrusios įvairiuose Lietuvos miestuose, taip pat Airijoje bei Didžiojoje Britanijoje.

Komentarai