Tiesioginė vaizdo konferencija su „Žalgirio“ vadovu P.Motiejūnu 0

Po ilgesnės pertraukos į internetinės sporto transliacijų televizijos „SportoTV.lt“ eterį sugrįžta tiesioginės vaizdo konferencijos su sporto pasaulio atstovais.

Jau šį ketvirtadienį nuo 12 val. į žiūrovų užduotus klausimus atsakinės Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos vadovas Paulius Motiejūnas.

LKL čempionų klubas po krizės praėjusio sezono pabaigoje ir sklandžiusių kalbų apie galimą bankrotą pradeda rašyti naująjį ekipos istorijos puslapį.

Komandos vadovo poste skandalais pagarsėjusį Vladimirą Romanovą pakeitęs P.Motiejūnas ėmėsi valdyti klubą, remdamasis skaidrumu ir neslėpdamas, jog buvęs ekipos savininkas klubą valdė viršydamas realias galimybes.

Prie komandos valdymo prisijungusiam P.Motiejūnui vasarą teko iš pagrindų pergalvoti komandos formavimo strategiją. Šio sezono „Žalgirio“ ekipą sudaro nemažai jaunų krepšininkų, o klube rungtyniauja tik trys legionieriai, iš kurių jaunieji – estas Siimas-Sanderis Vene bei latvis Kasparas Vecvagaras yra perėję „Žalgirio“ ugdymo mokyklą.

Laikinosios sostinės ekipa tapo ir „Žalgirio“ arenos valdytoja, o šią savaitę visuomenei pranešta, jog LKL čempionų klubo valdymo galimybės yra suteikiamos ir komandą palaikantiems aistruoliams.

Krepšinio gerbėjai jiems rūpimus klausimus P.Motiejūnui gali užduoti „SportoTV“ soc. tinklalapio „Facebook“ paskyroje šios vaizdo konferencijos anonso komentarų skiltyje bei Žalgiris.lt naujienos komentarų skiltyje.

Komentarai