Žalgiris TV taikiklyje – Milano „EA7 Emporio Armani“ komanda 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį „Žalgirio“ arenoje stos į kovą su Milano „EA7 Emporio Armani“ komanda. Tradicinėje Žalgiris TV laidoje būsimų varžovų žaidimą analizavo treneriai Tomas Masiulis ir Evaldas Beržininkaitis, o Kšištofas Lavrinovičius pasidalijo mintimis apie mūšius su Milano ekipa iš savo laikų Italijos lygoje.

Bilietus į „Žalgiris“ – „EA7 Emporio Armani“ rungtynes galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

Su nauju treneriu prie komandos vairo Milano „EA7 Emporio Armani“ komanda tikisi atrasti šviežią sėkmės formulę. Vilčių nepateisinusį Sergio Scariolo vasarą Milano klubo vadovai mielai išlydėjo į Vitoriją, o į jo vietą iš Sienos „Montepaschi“ perviliojo Lucą Banchi.

Rokiruotės įvyko ne tik trenerių štabe. Komandą papildė daugiau nei pustuzinis naujų krepšininkų.

„Milano komandoje rungtyniauja net 6 amerikiečiai. Šie krepšininkai mėgsta imti iniciatyvos ir dažnai improvizuoja. Reiktų neįsivelti į jiems parankų skubotą žaidimą, nors, žinoma, namuose prie savų žiūrovų „Žalgiris“ irgi mėgsta žaisti greitai. Reiktų surasti protingą viduriuką. Taip pat labai svarbu pristabdyti Keithą Langfordą ir patiems išvengti tų dažnai pasitaikančių klaidų“, – prieš mačą kalbėjo „Žalgirio“ jaunimo komandos treneris Tomas Masiulis.

Antroje Žalgiris TV laidos dalyje „Žalgirio“ treneris skautas Evaldas Beržininkaitis išsamiai papasakojo apie „EA7 Emporio Armani“ lyderių kvartetą.

„Neabejotinas komandos vedlys yra K.Langfordas. Jis Eurolygoje – trečias pagal rezultatyvumą, penktas pagal išprovokuotas pražangas. Jis ir pataiko, ir gerai veržiasi, todėl jį sustabdyti yra labai sunku. Taip pat galima išskirti Alessandro Gentile, Samuardo Samuelso ir Davido Mosso žaidimą“, – teigė E.Beržininkaitis, vėliau Žalgiris TV žiūrovams pademonstravęs vieną Milano ekipos derinių.

Paskutinėje laidos dalyje į Žalgiris TV studiją užsukęs K.Lavrinovičius prisiminė, kad būtent Milano dizainerių komanda buvo pagrindinė Sienos „Montepaschi“ oponentė kovojant Italijos lygoje. Per penkerius metus praleistus Sienoje Kšištofui dažnai teko susidurti su šios savaitės varžovais.

Peržvelgdamas situaciją Eurolygoje K.Lavrinovičius atkreipė dėmesį, kaip pasikeitė jo buvusios ekipos sudėtis, papasakojo, kaip sekasi broliui Darjušui Ukrainoje, ir atsikleidė, kiek „Armani“ džinsų turi savo garderobe.

Komentarai