Prie „Žalgirio“ arenos penktadienį bus įžiebta Kalėdų eglė 0

Lapkričio 29 d., penktadienį, 18.45 val. prie „Žalgirio“ arenos dalyvaujant žalgiriečiams, globos namų ir „Special Olympics“ vaikams bus įžiebta Kalėdų eglė, kuria pasigrožėti kviečiami visi miestiečiai. Įžiebę eglutę arenos lankytojai trauks į Kauno „Žalgirio“ ir Milano „EA7 Emporio Armani“ rungtynes, kurios prasidės 19.30 val.

„Kadangi už lango trūksta sniego, siekiant suteikti kuo daugiau šventiškumo, šviesos ir spindesio, arenos eglė buvo papuošta sniego gniūžtėmis, o arenos viduje kalėdinę nuotaiką sukuria šviečiančios girliandos ir eglutės su sniego paklotėmis“, – apie arenos eglutės ir vidaus puošybos idėją pasakojo dekoratorė Grita Sviderskė.

Eglės įžiebimu pradedamas šventinis arenos laikotarpis, kurio metu žiūrovai galės rinktis net iš 16 įvairaus pobūdžio renginių: koncertų, cirko, ledo šou, baleto, krepšinio.

Jau tradiciškai finaliniu renginiu taps Naujųjų sutikimo šventinis koncertas. Šiemet gruodžio 31-ąją arena kviečia į pasaulinio lygio žvaigždės Roberto Wellso populiariausią šou „Rhapsody In Rock“, kurio metu scenoje taip pat išvysite solistę iš Švedijos LaGaylia, Lietuvos atlikėjus Merūną Vitulskį, Viliją Matačiūnaitę, Povilą Meškėlą ir Kauno miesto simfoninį orkestrą. Vidurnaktį prie arenos nugriaudės šventiniai fejerverkai, po kurių iš anksto įsigiję bilietą šventę pratęs arenos restorane „14 10“ su grupe „Blues Makers“.

Iki pat Naujųjų prie arenos eglės veiks kalėdinis paštas, tad visi miestiečiai kviečiami rašyti norus ir linkėjimus, kurie bus perduoti Kalėdų seneliui. Dviejų laimingųjų lauks siurprizas – pakvietimai sutikti Naujuosius „Žalgirio“ arenoje.

Komentarai