Šiandien Žalgiris TV tiesioginiame eteryje – žalgiriečiai ir Z.Planiničius! 0

Prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV pristato tiesioginių transliacijų maratoną. Įvairūs pašnekovai iš „Žalgirio“ arenos internetinės televizijos žiūrovus pasieks 5 kartus per dieną.

Ketvirtadienį žalgiriečiai stos į kovą su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais. Eurolygos devintojo turo susitikimas yra itin svarbus abiems komandoms, kovojančioms dėl patekimo į „Top 16“ etapą.

Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradės žalgiriečiai, kurioms pasibaigus, apie 11.45 val., su Žalgiris TV žiūrovais bendraus treneris Gintaras Krapikas ir puikias rungtynes praėjusią savaitę sužaidęs gynėjas Artūras Milaknis.

„Anadolu Efes“ treniruotė baigsis apie 13.00 val. ir iškart po jos Žalgiris TV studijoje apsilankys vienas geriausių Eurolygos įžaidėjų Zoranas Planiničius ir gynėjas Dogušas Balbay.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgiris TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 18.30 val. galės pamatyti gyvą interviu su Lietuvos jaunimo rinktinę vasarą treniravusiu Tomu Pačėsu.

T.Pačėsas Žalgiris TV studijoje apsilankys ir per didžiąją pertrauką bei pasidalins savo mintimis apie pirmąją rungtynių pusę.

Karšto komentaro krepšinio gerbėjai sulauks ir pasibaigus „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ mačui.

Stebėkite tiesiogines transliacijas ketvirtadienį nuo 11.45 val. – ČIA:

Komentarai