Prasidėjo bilietų prekyba į LKL lyderių dvikovą „Žalgirio“ arenoje 0

Vis dar nežinantiems, ką padėti po Kalėdų eglute, Kauno „Žalgiris“ siūlo dar vieną galimą dovaną. Nors žalgiriečiai su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda „Žalgirio“ arenoje kausis tik balandžio 26-ąją, bilietai į šias rungtynes – jau prekyboje!

Būtent šiuo susitikimu pasibaigs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliarusis sezonas. Kauno ir Vilniaus komandos LKL čempionate iš viso sužais du ratus (20 rungtynių).

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ dvikovos Lietuvos arenose vyksta nuo 1998-ųjų. Per 15 sezonų šios dvi ekipos nė karto neužleido vietos LKL finale kitiems varžovams. Tai reiškia, kad LKL lyderių susitikimai reguliariajame sezone įgauna dar ir papildomą reikšmę. Laimėjusi komanda dažniausiai užsitikrina namų aikštės pranašumą LKL finalo serijoje.

Pastaruosius tris sezonus „Žalgiris“ triumfavo LKL pirmenybėse, tačiau norint įgyti aikštės pranašumą ir pratęsti pergalių seriją yra reikalingas pilnutėlės „Žalgirio“ arenos palaikymas. Užtikrinkite savo vietas „Žalgirio“ arenoje ir padėkite žalgiriečiams laimėti!

Komentarai