Tradiciniame „Žalgirio“ Garbės Klubo turnyre triumfavo Jurbarko komanda (VIDEO) 0

Praėjusią savaitę aistros virė ne tik Eurolygos aikštelėse, bet ir draugiškame Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo surengtame turnyre. Ketvirtus metus iš eilės vykstančiose prieškalėdinėse varžybose šį kartą dalyvavo net 8 komandos.

„Žalgirio“ treniruočių centre vykusiame turnyre tradiciškai rungtyniavo dvi Klubo narių komandos. Prie jų prisijungė „Žalgirio“ administracijos ekipa, fanų komandos „Green Death“ ir „Green White Boys“ bei iš „Žalgirio“ ambasadų atvykusios Šakių, Jurbarko ir Kazlų Rūdos komandos.

„Labai džiugu, kad turnyras tobulėja. Šiemet jame dalyvavo jau 8 komandos. Aikštelėje visi siekė iškovoti pergalę, bet taip pat svarbu, kad vėl galėjo susitikti bendraminčiai, visada ir visur esantys su „Žalgiriu“, – teigė „Žalgirio“ Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas.

Pirmuosius du turnyrus laimėjusi „Žalgirio“ administracijos komanda, vedama Pauliaus Motiejūno, šį kartą iš varžybų pasitraukė dar ketvirtfinalyje, pralaimėjusi Šakių ekipai. Toks pats likimas ištiko ir praėjusių metų čempionus „Green Death“ sirgalius, kurie nusileido jurbarkiškiams.

Būtent Šakių ir Jurbarko komandos nukeliavo iki pat finalo, kuriame pajėgesni pasirodė jurbarkiškiai. Jie iškovojo turnyro taurę, o naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas jų puolėjas Valdas Undraitis.

„Labai smagu, kad Garbės Klubo rengiamas turnyras suvienija Klubo narius, fanus, gerbėjus. Tai puiki proga dar kartą pabūti drauge su žmonėmis, kurie myli „Žalgirį“. Jau kelis kartus buvome sulaukę Klubo narių ekipos Jurbarke, todėl mielai priėmėme kvietimą sudalyvauti šiame turnyre“, – džiaugėsi naujųjų čempionų atstovas Darius Kalinauskas.

Trečiąją vietą turnyre užėmė „Žalgirio“ Garbės Klubo pirmoji komanda, mažajame finale įveikusi Kazlų Rūdos ekipą.

Komentarai