S.Štombergas: „Sveikinu sirgalius ir komandą su šia didžia pergale“ 0

Kelialapį į antrąjį Eurolygos etapą iškovojusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Saulius Štombergas džiaugėsi tuo, jog jo auklėtiniai pagaliau laimėjo išvykoje, bei apgailestavo dėl Bambergo „Brose Baskets“ komandos situacijos.

„Esame laimingi, kad iškovojome kelialapį į „Top 16“ etapą bei tuo, jog pirmą kartą šį sezoną Eurolygoje laimėjome varžovų aikštelėje. Sveikinu sirgalius bei komandą su šia didžia pergale.

Komanda kovojo, nors vienu metu turėjome vienuolikos taškų deficitą. Vyrai susikaupė ir iškovojo pergalę. Žinojome, kad rungtynės bus sunkios, nes Bambergo krepšininkams reikėjo laimėti, norint patekti į kitą etapą. Užuojauta jiems. Visgi rungtynės yra rungtynės, čia kiekvienas kovoja dėl pergalės ir šį kartą pergalė atiteko mums“, – po rungtynių kalbėjo S.Štombergas.

Pergalingose rungtynėse 11 taškų pelnęs ir 5 kamuolius atkovojęs komandos kapitonas Paulius Jankūnas pažymėjo, jog svarbiausia pergalės priežastimi tapo gera kova dėl atšokusių kamuolių.

„Žaidėme komandinį krepšinį ir labai gerai kovojome dėl atšokusių kamuolių. Tai ir lėmė pergalę. Esame labai laimingi, kad po ne itin sėkmingo sezono starto sugebėjome iškovoti kelialapį į Eurolygos „Top 16“ etapą“, – džiaugėsi P.Jankūnas.

Komentarai