Kauno „Žalgiris“ sveikina su Naujaisiais metais! (VIDEO) 0

Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga Kauno „Žalgiris“ nuoširdžiai sveikina komandos rėmėjus, aistruolius ir visus krepšinio mėgėjus. Šį kartą šiltus, originalius ir linksmus sveikinimus žalgiriečiai siunčia video formatu – elektroninėje eglutėje.

„Artėjančių švenčių proga norėčiau visiems palinkėti ramybės, šilumos, meilės ir gerumo. Mūsų sirgaliams, kaip ir komandos draugams, palinkėsiu daug pergalių, gerų rezultatų, kantrybės, vienas kito palaikymo ir judėjimo pirmyn. Be Jūsų mes nebūtumėme tokie, kokie esame. Laimingų Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų!“, – linkėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas, kartu su šeima apsilankęs prie kalėdinės eglutės Kauno Rotušės aikštėje.

Elektroninėje sveikinimų eglutėje galima rasti visų žalgiriečių sveikinimus. Joje kalėdiniai eilėraščiai ir dainos suskambo net keturiomis kalbomis – lietuvių, latvių, estų bei anglų. Kšištofas Lavrinovičius pademonstravo savo kulinarinius įgūdžius gaminant kalėdinius sausainius. Tuo tarpu Vytenis Čižauskas, Artūras Milaknis, Mindaugas Kupšas bei Artūras Gudaitis kalėdinių burtų dėka sužinojo, kas jų laukia artėjančiais metais.

Martynas Pocius nusprendė parašyti laišką Kalėdų Seneliui, Tadas Klimavičius sveikinimus perdavė kartu su dukra Karina, o Robertas Javtokas palinkėti stebuklingų metų galėjo tik įmetęs iš aikštės vidurio.

Krepšinio gerbėjus taip pat sveikina „Žalgirio“ treneriai, Kauno „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos administracijos darbuotojai, „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, „Žalgirio“ šokėjos ir komandos fanai.

Visus sveikinimus, linkėjimus ir gerą nuotaiką galite rasti „Žalgirio“ elektroninėje eglutėje.

Komentarai