1000-ąja „Žalgirio“ Garbės Klubo nare tapo politikė A.Ručienė 0

Vilija Žukaitytė, www.kaunodiena.lt

Politikė Aušra Ručienė Kalėdoms gavo išskirtinę dovaną – ji oficialiai tapo 1000-ąja „Žalgirio“ Garbės Klubo nare. Šiandien Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas politikei įteikė Klubo nario pažymėjimą.

Apie galimybę tapti Klubo nare ir taip prisidėti prie „Žalgirio“ rėmimo A.Ručienė sužinojo perskaičiusi žinutę žiniasklaidoje.

„Pasiūliau visiems partijos „Tvarka ir teisingumas“ kolegoms, o jie į mano siūlymą reagavo labai entuziastingai. Nuo šiandien net 11-ka mūsiškių bus Garbės Klubo nariai. Žinoma, man pasisekė labiausiai, nes tapau 1000-ąją Garbės Klubo nare – tai lyg kalėdinė dovana“, – džiaugėsi A.Ručienė.

Politikė įsitikinusi, kad jeigu „Žalgiris“ ir Kaunas yra neatsiejami. „Mūsų mylima krepšinio komanda yra neoficiali miesto vizitinė kortelė“, – sakė ji.

A.Ručienė pripažino, kad domėtis krepšiniu ir „Žalgiriu“ ją paskatino vyras Rimas Antanas Ručys, nes jis yra užkietėjęs krepšinio gerbėjas.

„Jau daug metų gyvename kartu, tad normalu, kad ir aš užsikrėčiau krepšinio liga“, – pasakojo moteris.

Ketverius metus gyvuojantis Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos sirgalius, kuriems rūpi krepšinio komandos sėkmė.

„Labai džiaugiuosi, kad vis daugiau žmonių palaiko mūsų idėją ir tampa Garbės Klubo nariais, tai padeda komandai išgyventi. Tikiuosi, kad po dvejų metų turėsime 10 tūkst. narių ir „Žalgiris“ gyvuos iš šių lėšų“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Prisidėti prie Kauno „Žalgirio“ pergalių galima ir įsigyjant rėmėjo sertifikatus. Neturintys galimybių dalyvauti Garbės Klubo veikloje arba norintys skirti papildomą paramą „Žalgiriui“, nuo šiol gali tai padaryti įsigydami įvairios vertės (nuo 500 iki 10 tūkst. litų) sertifikatus.

Komentarai