Kauno „Žalgiriui“ – išskirtinis arenos formos šokoladas 0

Saldainių fabrikas „Rūta“ kalėdiniam laikotarpiui paruošė ypatingą gaminį specialiai Kauno „Žalgiriui“. Dar prieš šventes krepšinio klubo ir arenos stambiųjų partnerių stalus papildė tikras lietuviškas juodasis šokoladas, išlietas pagal specialiai sukurtą „Žalgirio“ arenos formą.

„Mūsų įmonė ne tik gamina saldainius ir šokoladus, bet kuriame ir unikalios formos gaminius iš šokolado. Džiaugiamės, kad mums teko garbė sukurti visos Lietuvos puošmenos – „Žalgirio“ arenos – formos juodąjį šokoladą. Tikimės, kad jis nustebino ir pradžiugino kiekvieną, kurį pasiekė per šventes“, – projektu džiaugėsi saldainių fabriko „Rūta“ direktorius Algirdas Gluodas.

Projektui paruošti prireikė „Žalgirio“ arenos nuotraukų visais rakursais, taip pat ir projektinių brėžinių, dėl kurių teko kreiptis ir į architektus.

„Išskirtinius gaminus ruošiame ne pirmą kartą, tačiau šio projekto sudėtingumas yra tai, kad originalus objektas – didžiulis, susidaryti jo bendrą vaizdą ir jį suprojektuoti šokolado formoje itin sudėtinga. Daug paprasčiau būtų iš šokolado pagaminti prekės ženklą, bet lengviausiu keliu nenuėjome“, – šypsojosi A.Gluodas.

„Šventiniam laikotarpiui norėjome sukurti kažką unikalaus, to, ko anksčiau nesame darę. Kai klubui netrukus sukaks 70 metų – tai nėra taip lengva, – pasakojo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Tikiuosi, kad šis trimatis saldus produktas pradžiugino ne vieną kolektyvą.“

Saldainių fabrikas „Rūta“ yra ilgiausią istoriją turinti konditerijos įmonė Lietuvoje. Šiemet „Rūta“ šventė 100 metų jubiliejų. Praėjusiais metais Šiauliuose duris atvėrė ir įmonės įkurtas Šokolado muziejus.

Komentarai