Pratęstas abonementų atnaujinimas į „Top 16“ etapą „Žalgirio“ arenoje 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį penktadienį pradės kovas Eurolygos „Top 16“ etape. Paaiškėjus rungtynių tvarkaraščiui, sezono abonementų atnaujinimas ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą yra pratęsiama iki gruodžio 31 d. vakaro.

Eurolygos reguliariajame sezone penkias pergales per dešimt rungtynių iškovoję žalgiriečiai užsitikrino vietą tarp 16 stipriausių Europos ekipų. „Top 16“ etape žalgiriečių ir jų sirgalių laukia net 7 aukščiausio lygio dvikovos namuose – „Žalgirio“ arenoje.

„Sulaukėme nemažai prašymų pratęsti abonementų atnaujinimo laikotarpį. Tai suprantama, nes per praėjusią šventinę savaitę ne visi „Žalgirio“ gerbėjai turėjo galimybę pasirūpinti abonementų pratęsimu. Todėl atsižvelgus į sirgalių nuomonę, prasitęsti sezono abonementus ar įsigyti mini-abonementus bus galima iki pat Naujųjų metų“, – pranešė Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo vadovas Donatas Pasvenskas.

Prasitęsiant sezono abonementą arba įsigyjant mini-abonementą į „Top 16“ etapą galima sutaupyti iki 50 procentų sumos nei perkant bilietus į atskiras rungtynes. Abonementus į „Top 16“ varžybas galima pratęsti visose Bilietai.lt kasose bei internetu.

Įsigyjant mini-abonementą į septynerias Lietuvos čempionų rungtynes su Eurolygos grandais, „Žalgirio“ gerbėjai ne tik bus ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupys. Negana to, visų laukia malonus šventinis siurprizas – mini-abonementų savininkai su abonementu galės apsilankyti visose „Žalgirio“ namų rungtynėse LKL reguliariajame sezone (išskyrus rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“).

„Top 16“ formatas išliko toks pats kaip ir praėjusį sezoną. Tai reiškia, kad žalgiriečiams šiame etape iš viso reikės sužaisti 14 rungtynių – 7 jų vyks „Žalgirio“ arenoje. Iš aštuonių grupės komandų į „Top 8“ etapą pateks keturios stipriausios ekipos.

„Žalgiris“ rungtyniaus F grupėje kartu su Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“, Stambulo „Galatasaray“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Belgrado „Partizan“ ir Miuncheno „Bayern“ komandomis.

Būtent „Bayern“ krepšininkai pirmieji atvyks į „Žalgirio“ areną. Į sausio 3 d. rungtynes taip pat jau prasidėjusi prekyba atskirais bilietais.

Komentarai