Eurolygos taikiklyje – apie savo gerus darbus pasakojantis J.Dentmonas 0

Krepsinis.net inf.

Eurolyga tęsia tradicinę savo rubriką „Focus on“, kurioje iš arti supažindina su vienu krepšininku. Šį kartą lygos taikiklyje atsidūrė žalgirietis Justinas Dentmonas.

Reportaže kalbama apie „Žalgiryje“ rungtyniaujančio amerikiečio gerus darbus už Atlanto – krepšininkas aukoja savo labdaros fondui, kuris padeda Ilinojaus valstijos vaikams.

„Tai yra nuostabus jausmas, kai tu gali padėti jauniems žmonėms. Kai aš buvau jaunas, man taip pat reikėjo pagalbos. Augau tik su vienu iš tėvų, todėl žinau, kaip vaikams trūksta dėmesio ar pagalbos. Noriu padėti tokiems vaikams, įtraukdamas juos į krepšinį“, – sakė įžaidėjas.

„Krepšinis man padeda užsiimti labdaringa veikla. Aš galiu uždirbtus pinigus panaudoti tinkamai ir padėti savo jaunesniam broliui“, – pridūrė LKL čempionų lyderis.

„Smagu, kuomet tu pasakodamas savo istoriją gali įkvėpti kitus žmones. Noriu pasidalinti savo įgyta patirtimi. Nekantriai laukiu, kada galėsiu grįžti į JAV ir parodyti vaikams, ką moku“, – pasakojo J.Dentmonas.

Neseniai J.Dentmonas tapo ir „Žalgirio“ ambasadoriumi Eurolygos „One Team“ projekte.

Eurolygos reguliariajame sezone J.Dentmonas žaisdavo po 29 minutes, pelnydavo po 16,8 taško (53 proc. tritaškių), atkovodavo po 3 kamuolius, atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo po 14,7 naudingumo balo.

Komentarai