Žalgiris TV eteryje – pokalbiai apie „Žalgirio“ ir „Bayern“ rungtynes 0

Prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV pristato tiesioginių transliacijų maratoną. Įvairūs pašnekovai iš „Žalgirio“ arenos internetinės televizijos žiūrovus pasieks 5 kartus per dieną.

Penktadienį žalgiriečiai „Top 16“ etapą pradės dvikova su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradės žalgiriečiai, kurioms pasibaigus, apie 11.45 val., su Žalgiris TV žiūrovais bendraus treneris Gintaras Krapikas ir vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

„Bayern“ treniruotė baigsis apie 13.00 val. ir iškart po jos Žalgiris TV studijoje apsilankys komandos senbuvis Steffenas Hamannas ir vienas lyderių Chevonas Troutmanas.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgiris TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės pamatyti gyvą interviu su „Žalgirio“ veteranu Gediminu Budniku.

G.Budnikas Žalgiris TV studijoje apsilankys ir per didžiąją pertrauką bei pasidalins savo mintimis apie pirmąją rungtynių pusę.

Karšto komentaro krepšinio gerbėjai sulauks ir pasibaigus „Žalgirio“ ir „Bayern“ mačui.

Stebėkite tiesiogines transliacijas penktadienį nuo 11.45 val. – ČIA:

Komentarai