Ketvirtadienį Žalgiris TV eteryje – pokalbiai su N.Vujčičiumi, D.Blattu, D.Blu, M.Pociumi ir G.Krapiku 0

Prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV pristato tiesioginių transliacijų maratoną. Įvairūs pašnekovai iš „Žalgirio“ arenos internetinės televizijos žiūrovus pasieks 5 kartus per dieną.

Ketvirtadienį žalgiriečių „Top 16“ etapo trečiojo turo dvikova su Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Nors dažniausiai varžovai pasirinkdavo galimybę treniruotis vidurdienį, „Maccabi“ trenerių štabas nusprendė surengti ankstyvas pratybas.

Todėl pirmoji tiesioginė transliacija iš „Žalgirio“ arenos prasidėjo 10.00 val. Dar treniruotės metu su Žalgiris TV žiūrovais bendravo „Maccabi“ komandos vadovo karjerą pradėjęs Eurolygos čempionas Nikola Vujčičius.

Pasibaigus varžovų treniruotei, į pokalbį įsijungė vyriausiasis treneris Davidas Blattas ir žaidėjas Davidas Blu.

Po Izraelio komandos rytinį pamėtymą „Žalgirio“ arenoje surengė ir žalgiriečiai. Kauno komandos treniruotė baigėsi 11.45 val. ir iškart po jos Žalgiris TV studijoje apsilankė treneris Gintaras Krapikas ir gynėjas Martynas Pocius.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgiris TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės išgirsti krepšinio ekspertų nuomonę apie artėjančią „Žalgirio“ ir „Maccabi“ akistatą.

Įžvalgos apie pirmąją susitikimo pusę Žalgiris TV studijoje bus išsakytos ir per didžiąją rungtynių pertrauką.

Karšto komentaro krepšinio gerbėjai sulauks ir pasibaigus „Žalgirio“ ir „Maccabi“ mačui.

Stebėkite tiesiogines transliacijas ketvirtadienį – ČIA:

Komentarai