„Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą su AB „Ortopedijos technika“ 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda pratęsė sėkmingą bendradarbiavimą su didžiausia ortopedijos techninių priemonių gamintoja Baltijos šalyse AB „Ortopedijos technika“ ir 2014 metams.

Jau ne pirmą sezoną žalgiriečiai yra aprūpinami ortopediniais gaminiais sportinių traumų profilaktikai bei reabilitacijai po įvairių traumų ir operacijų.

„Žalgiriečiai ir toliau galės naudotis ortopediniais gaminiais, o krepšininkų atsiliepimai padės tobulinti esamus ir kurti naujus būtent sportininkams skirtus produktus“, – sakė „Ortopedijos technikos“ l.e.p. generalinis direktorius Rokas Skrupskas.

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su savo srities profesionalais. Žalgiriečiai visada operatyviai yra aprūpinami ortopediniais gaminiais. Kiekvienas krepšininkas sulaukia ir individualios pagalbos, kurios prireikia sunkesnes traumas patyrusiems mūsų žaidėjams“,- teigė Kauno „Žalgirio“ komandos gydytojas Vytautas Kailius.

Individualiai gamintus sportinius avalynės įdėklus nešioja beveik visi „Žalgirio“ krepšininkai. Vadinamieji „padukai“ padeda tolygiai paskirstyti pėdų krūvį ir apsaugoti sąnarius, sausgysles ir raumenis nuo papildomo krūvio intensyvių treniruočių metu. Be to, jie padeda išlaikyti pėdas taisyklingoje anatominėje padėtyje. Nuo to priklauso sportininko pėdos ir blauzdos kaulų, sąnarių ir raumenų biomechanika kiekvieno žingsnio metu bei bendra organizmo savijauta.

„Žalgiriečiams taip pat esame gaminę specialius neopreninius gaminius, skirtus tam tikroms kūno vietoms apsaugoti šaldymo metu“, – prisiminė „Ortopedijos technikos“ siūtinių gaminių skyriaus vadovė Kristina Seniūnaitė.

Aukštą AB „Ortopedijos technika“ produkcijos kokybę iliustruoja kasmet augantis eksportas į Nyderlandus, Jungtinę Karalystę, Vokietiją, Skandinaviją ir kitas pasaulio šalis.

Komentarai