Žalgiriečiai jėgas kaupia pajūryje (FOTO) 0

Romas Poderys, www.kaunodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir treneriai laikinai persikėlė į šalies pajūrį – per kelių dienų pertraukėlę Lietuvos čempionai stengsis sukaupti šviežių jėgų kitoms sezono kovoms.

Palangoje apsistoję žalgiriečiai šiame mieste sportuos be kamuolio, o krepšinio treniruotėms vyks į Klaipėdą. Kauniečiai ne tik kraus baterijas fizinio rengimo treniruotėse, bet ir atnaujins komandinius ryšius – kitokia aplinka padės atsigauti psichologiškai. „Žalgirio“ krepšininkai, kaip ir per visas pajūrio stovyklas, apsigyveno Arvydui Saboniui priklausančiame „Pušų paunksnės“ viešbutyje.

Nuotraukos iš „Žalgirio“ treniruotės Klaipėdoje – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

„Žalgirio“ gretose nėra tik latvio Kasparo Vecvagaro – jis šiuo metu išvykęs į namus, o iš Rygos į Kauną sugrįš kitą savaitę, nes vasario 12-ąją jam numatyta operacija. „Žalgirio“ gynėjui sausio 26-ąją per treniruotę trūko priekinis kryžminis kelio raištis.

Sekmadienio vakarą pajūryje susirinkę žalgiriečiai stovyklą baigs penktadienį ir paskutinius pasirengimo vasario 9-osios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato dvikovai su „Šiauliais“ akcentus sudėlios jau grįžę į Kauną. Pirmąsias LKL rungtynes Šiaulių krepšininkams „Žalgiris“ pernai Kaune pralaimėjo 78:79.

Vasario 13-ąją žalgiriečiai pratęs kovą Eurolygos „Top 16“ F grupėje – namuose susitiks su Belgrado „Partizan“ ekipa.

Komentarai