Kijevo „Budivelnik“ dar kartą sugrįžta į „Žalgirio“ areną 0

Kijevo „Budivelnik“ ir Europos taurės varžybos sugrįžta į „Žalgirio“ areną. Antradienį, kovo 18 d., 20.30 val. Kaune bus žaidžiamos Europos taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp „Budivelnik“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandų.

Besitęsiant įtemptai situacijai Ukrainoje, Kijevo „Budivelnik“ ir toliau yra priverstas savo namų rungtynes žaisti užsienyje. Prieš porą savaičių Eurolygos vadovai buvo nusprendę iš Kijevo į Kauną perkelti ir pirmąjį aštuntfinalio susitikimą tarp „Budivelnik“ ir Nantero JSF komandų.

Įveikęs prancūzų barjerą Ukrainos čempionų klubas dar kartą pasirinko „Žalgirio“ areną. Antradienį į ją atvyks Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkai, kurie aštuntfinalyje iš Europos taurės varžybų eliminavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

„Crvena Zvezda“ gretose krepšinio gerbėjai išvys ir pažįstamų veidų. Belgrado komandoje rungtyniauja aukštaūgis Bobanas Marjanovičius, prieš kelis metus vilkėjęs ir „Žalgirio“ marškinėlius.

Penktadienį Bilietai.lt kasose prasidėjo bilietų prekyba į Europos taurės rungtynes. Kauno „Žalgirio“ sezono abonementų savininkams įėjimas į „Budivenik“ ir „Crvena Zvezda“ rungtynes yra nemokamas. Bilietai po 10, 12 ir 15 litų (jau įskaičius mokesčius) kol kas yra pardavinėjami tik pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte. Jei jis bus užpildytas, bus atidarytas ir trečiasis arenos aukštas.

Be to, perkantys bilietus į kovo 20 d. Eurolygos rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandų bilietą į „Budivenik“ ir „Crvena Zvezda“ mačą gaus nemokamai. Ši akcija yra vykdoma tik Bilietai.lt kasose, o pasinaudoti pasiūlymu galima tik bilieto pirkimo metu.

Kijevo „Budivelnik“ komandoje rungtyniauja trys lietuviai. Praėjusiame sezone „Žalgiryje“ žaidęs Darjušas Lavrinovičius yra neabejotinas „Budivelnik“ lyderis. Jam gerai talkina ir devynerius metus „Žalgiryje“ praleidęs Dainius Šalenga bei aukštaūgis Michailas Anisimovas. „Budivelnik“ komandą treniruoja buvęs žalgirietis Ainaras Bagatskis.

Komentarai