Žalgiris TV eteryje – M.Kalnietis, P.Jankūnas ir „Žalgirio“ bei „Lokomotiv-Kuban“ fizinio parengimo treneriai 0

Prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV pristato tiesioginių transliacijų maratoną. Įvairūs pašnekovai iš „Žalgirio“ arenos internetinės televizijos žiūrovus pasieks net kelis kartus per dieną.

Ketvirtadienį žalgiriečių laukia „Top 16“ etapo vienuoliktojo turo dvikova su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengė po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradėjo žalgiriečiai, kurioms pasibaigus su Žalgiris TV žiūrovais bendravo „Žalgirio“ fizinio parengimo treneris Justinas Grainys ir traumą besigydantis komandos kapitonas Paulius Jankūnas. Jis taip pat atsakė ir į „Kalnapilio“ profilio „Facebook‘e“ lankytojų klausimus.

Krasnodaro klubo treniruotė baigėsi 12.45 val. ir iškart po jos Žalgiris TV studijoje apsilankė komandos lyderis, buvęs žalgirietis Mantas Kalnietis. Kartu su juo su žiūrovais bendravo ir „Lokomotiv-Kuban“ bei Lietuvos rinktinės fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

Komentarai