Ketvirtadienį Žalgiris TV eteryje – C.Arroyo, H.Domercantas, G.Krapikas ir A.Gudaitis 0

Prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV pristato tiesioginių transliacijų maratoną. Įvairūs pašnekovai iš „Žalgirio“ arenos internetinės televizijos žiūrovus pasieks net kelis kartus per dieną.

Ketvirtadienį žalgiriečių laukia „Top 16“ etapo dvyliktojo turo dvikova su Stambulo „Galatasaray“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradėjo žalgiriečiai, kurioms pasibaigus, su Žalgiris TV žiūrovais bendravo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas ir puikiai praėjusias Eurolygos rungtynes sužaidęs Artūras Gudaitis. Jis taip pat atsakė ir į „Kalnapilio“ profilio „Facebook‘e“ lankytojų klausimus.

Iškart po „Galatasaray“ klubo treniruotės Žalgiris TV studijoje apsilankė komandos lyderiai Carlosas Arroyo ir Henry Domercantas.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgiris TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės pamatyti interviu su „Žalgirio“ Garbės Klubo nariu ir dažnu televizijos žaidimų dalyviu Liucijumi Ambraška.

L.Ambraška Žalgiris TV studijoje lankysis ir per didžiąją pertrauką bei pasidalins savo mintimis apie pirmąją rungtynių pusę.

Stebėkite tiesiogines transliacijas ketvirtadienį nuo 11.45 val.

Komentarai