„Adidas Summer Camp“ stovykla ir vėl Kaune 0

„Adidas Summer Camp“ jau trečius metus iš eilės sėkmingai plečia bei vykdo savo stovyklų veiklą. Per pastaruosius metus sulaukusi didelio susidomėjimo bei pasisekimo „Adidas Summer Camp“ kviečia aukšto meistriškumo sportininkus prisijungti ir šiemet Kaune.

Šiais metais „Adidas Summer Camp“ vyks liepos mėnesį trimis etapais. Su krepšininkais dirbs geriausi Lietuvos krepšinio ir fizinio rengimo treneriai. Savo sričių profesionalai krepšininkams parengs individualias treniruočių ir mitybos programas.

Praėjusios stovyklos metu krepšininkai bei treneriai sulaukė neeilinio svečio – Edo Palubinsko, buvusio Shaquillo O‘Nealo asmeninio baudų metimo trenerio, kuris visame pasaulyje žinomas kaip baudų metimo meistras. Jis krepšininkus mokė, kaip taisyklingai mesti kamuolį nuo baudų metimo linijos.

„Tai svarbiausias įgūdis krepšinyje. Šešiasdešimt penki procentai rungtynių nulemiamos per paskutines tris minutes. Taip pat, jei esi geras baudų metikas, iš kitur pataikyti bus taip pat lengva. Manau, kad per šią treniruotę mums pavyko pasiekti gerų rezultatų. 85 procentai dalyvių sakė, kad po tokios treniruotės jų taiklumas pagerėjo“, – įspūdžiais dalinosi E.Palubinskas.

Taip pat stovyklų metu su krepšininkais savo patirtimi dalinosi ir geriausi šalies treneriai: Jonas Kazlauskas, Saulius Štombergas, Darius Maskoliūnas, Kęstutis Kemzūra.

„Ne visi mūsų krepšinio klubai turi galimybes išlaikyti žaidėjus visą vasarą bei su jais treniruotis individualiai. Taigi tokios stovyklos suteikia puikias progas tobulėti. Krepšininkai ne tik parodo, kaip moka žaisti, tobulina savo įgūdžius, tačiau gauna naudingų patarimų iš trenerių ar žaidėjų. Taip pat ši stovykla yra puiki galimybė sudominti čia atvykusius krepšinio klubų agentus“, – kalbėjo buvęs Lietuvos rinktinės strategas K.Kemzūra.

Stovyklos dalyviams bus sudarytos idealios treniruočių ir gyvenimo sąlygos, krepšininkai bus aprūpinti „Adidas“ sportine apranga.

Stovyklos pabaigoje bus surengtas specialus turnyras, kuriame žaidėjai, neturintys kontraktų kitam sezonui, galės pademonstruoti savo sugebėjimus. Turnyre lankysis ir su žaidėjais bendraus įvairių klubų atstovai, treneriai, agentai.

„Adidas Summer Camp“ gali dalyvauti tik 18 m. amžiaus jau sulaukę krepšininkai. Registruotis į stovyklą galima el. pašto adresu info@kaunassummercamp.lt.

Komentarai