Žalgiris TV laida: apie jaunimą ir apie Belgrado „Partizan“ 0

Kauno „Žalgirio“ komandai Eurolygos „Top 16“ etape liko sužaisti vos dvejas rungtynes. Šią savaitę kauniečių laukia dvikova Serbijoje su aistringai sirgalių palaikoma Belgrado „Partizan“ ekipa.

Prieš mačą Žalgiris TV laidoje Eurolygos čempionas ir „Žalgirio“ dublerių komandos treneris Tomas Masiulis pasidalino savo mintimis apie būsimus varžovus, dabartinę kauniečių formą bei komandos jaunimą.

„Fanai yra tarsi šeštasis Belgrado „Partizan“ žaidėjas. Namuose ši ekipa gali įveikti bet ką. „Žalgirio“ krepšininkai savaitgalį patyrė sukrėtimą. Tiesa, komandos žaidėjai yra profesionalai ir turės parodyti, jog visada žaidžia tik dėl pergalės. Manau, kad „Žalgirio“ jaunimas progresuoja, pradeda jautis užtikrinčiau. Po keleto metų turėtų matytis jų įdėto darbo rezultatas“, – teigė „Žalgiris-2“ treneris T.Masiulis.

Belgrado „Partizan“ ekipa jau prarado galimybes patekti į kitą Eurolygos turnyro etapą, bet namuose ji žaidžia puikiai. „Top 16 etape“ savo aikštelėje serbai jau įveikė tokias komandas kaip Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“ ar šio sezono atradimą Miuncheno „Bayern“.

„Bogdanas Bogdanovičius yra rezultatyviausias „Partizan“ žaidėjas. Jis pavojingas bet kurioje aikštės vietoje. Tik prieš kelias savaites prie komandos prisijungęs Aleksandras Pavlovičius produktyviai išnaudoja gaunamą žaidimo laiką ir duoda naudos komandai savo prasiveržimais bei metimais iš toli. Reiktų išskirti ir Jeffrey Lauvergne, kuris žaidžia labai naudingai ne tik rinkdamas taškus, bet ir puikiai kovodamas dėl atšokusių kamuolių“, – analizavo Kauno „Žalgirio“ ekipos treneris skautas Evaldas Beržininkaitis.

Trečiasis Žalgiris TV laidoje savo mintis išsakė jaunasis žalgirietis Donatas Tarolis, kuris dar nėra žaidęs Eurolygoje. Atletiškasis puolėjas teigė, jog jaučia didžiulį krepšinio lygių skirtumą tarp NBA ir Eurolygos. Atskleidęs savo mėgstamiausius NBA krepšininkus D.Tarolis prognozavo šios savaitės Eurolygos mačų baigtis.

„Žalgirio“ dvikova su „Partizan“ prasidės penktadienį 21.45 Lietuvos laiku. Rungtynes tiesiogiai stebėti galima „Žalgirio“ arenoje esančiame GALA amfiteatre. Kaip ir per kiekvienas Kauno komandos išvykos rungtynes susirinkusių aistruolių laukia interaktyvūs protų mūšiai (nuo 21.00 val.) bei galimybė laimėti „Žalgirio“ prizų.

Komentarai