Penktadienį Žalgiris TV eteryje – R.Javtokas, T.Dimša, T.Dardenas ir M.Slaughteris 0

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai baigs pasirodymą šio sezono Eurolygos varžybose. Kaip ir prieš kiekvienas Eurolygos namų rungtynes Žalgiris TV kviečia gerbėjus išgirsti mačo dalyvių nuomones prieš artėjantį susitikimą.

Paskutinėse „Top 16“ etapo rungtynėse žalgiriečių laukia dvikova su Madrido „Real“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengė po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradėjo žalgiriečiai, kurioms pasibaigus su Žalgiris TV žiūrovais bendravo „Žalgirio“ gynėjas Tomas Dimša ir vidurio puolėjas Robertas Javtokas. Jis taip pat atsakė ir į „Kalnapilio“ profilio „Facebook‘e“ lankytojų klausimus.

Madrido klubo treniruotė baigėsi kiek anksčiau nei planuota, nes komandos treneris Pablo Laso nebuvo patenkintas žaidėjų nusiteikimu ir tiesiog treniruotę nutraukė. Iškart po to Žalgiris TV studijoje apsilankė buvęs žalgirietis Tremmellas Dardenas. Kartu su juo su žiūrovais bendravo ir „Real“ aukštaūgis Marcusas Slaughteris.

Komentarai