„Žalgirio“ arenoje duris atvėrė „Tullamore Dew“ viskio baras 0

Geriems dalykams kaip ir geram viskiui reikia subręsti. Tuo galėjo įsitikinti „Žalgirio“ arenos svečiai, penktadienį apsilankę naujajame „Tullamore Dew“ viskio bare, o po to išvydę puikią žalgiriečių pergalę prieš galingąją Madrido „Real“ komandą.

„Labai malonu pranešti, kad penktadienio vakarą, prieš Eurolygos rungtynes, „Žalgirio“ arenos VIP ložių svečiams buvo pristatytas naujas „Tullamore Dew“ viskio baras. Nuo šiol tai bus nauja vieta pabendrauti su draugais ar verslo partneriais prieš arenoje vykstančius renginius, per pertraukas ar po renginių“, – sakė „Žalgirio“ arenos komercijos vadovė Gitana Kazakevičienė.

Antrajame „Žalgirio“ arenos aukšte įsikūrusiame bare lankytojų laukia vieni populiariausių škotiškų viskių, jauki aplinka bei kvapą gniaužiantis vaizdas į Nemuno vingį.

Atidarymo metu svečiai vaišinosi 1410 restorano paruoštomis mini užkandėlėmis bei degustavo 4 viskio rūšis, kurias pristatė Ansis Ancovs, „Tullamore Dew“ ambasadorius Baltijos šalyse.

„Džiaugiamės, kad naujajame bare išskirtinė aplinka dera su puikiu skoniu. Nuo šiol čia ragausime naujų ir dar neatrastų skonių. Šis baras išskirtinis ir tuo, kad pro langus atsiveriantis vaizdas išties vertas milijono“, – teigė „Tullamore Dew“ ambasadorius A.Ancovs.

Viskio baro šeimininkas, 1410 restoranas, „Žalgirio“ arenos VIP ložių svečiams taip pat pristatė naujieną – užsakomąsias viskio degustacijas prieš arenoje vykstančius renginius.

Komentarai