Išrinkite „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyro originaliausią komandos pavadinimą 0

Į Kauno „Žalgirio“ organizuojamą 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyrą kelias savaites registravęsi krepšinio mėgėjai ne tik būrėsi į komandas, bet ir nevengė joms suteikti originalių pavadinimų. Tradiciškai įdomiausio ar šmaikščiausio pavadinimo autoriai turnyro metu sulauks prizo iš žalgiriečių rankų. Originaliausią trijulių ekipos pavadinimą gali rinkti visi Žalgiris.lt interneto svetainės lankytojai.

Praėjusiais metais daugiausiai populiarumo sulaukė komanda pavadinimu „Vycka kepa vištą“. Per žingsnį nuo nugalėtojų liko „Gryš Sūnus iš Anglijos Tai išneš kaip Obuolius“ trijulė.

Prieš du metus vykusio „Žalgirio“ 3×3 turnyro originaliausio pavadinimo autoriais buvo pripažinti „Atiduok karvę obage velnių!“ jaunieji krepšininkai.

Šių metų laureatėmis pretenduoja tapti septynios komandos: „Ans teises išlaikė!“, „Čia viskas ant tiek perdėta“, „Marijampolės Fūristai“, „Niekam nereikalingi“, „Pacanuoji rizikanas“, „Snieguolė ir 3 nykštukai“, „Užmušk nepasiduosim“.

Rinkdami originaliausią komandos pavadinimą Žalgiris.lt svetainės apklausoje krepšinio mėgėjai gali balsuoti iki pirmadienio, balandžio 28 d., 10.00 val.

Kauno „Žalgirio“ organizuojamas 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyras vyks šalia Kauno „Akropolio“ esančioje aikštėje prie Karmelitų bažnyčios. Tikras gatvės krepšinio alsavimas, šventėje dalyvausiantys žalgiriečiai ir šventinė nuotaika gegužės 1-ąją lydės visus susirinkusius.

Turnyro pagrindinis rėmėjas – „Vytautas“. „Vytautas“ – pilnas mineralų!

Komentarai