Kauno „Žalgiris“ skatins moksleivius pažangiai mokytis 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas pradėjo bendradarbiavimą su elektroninio dienyno „TAMO“ moksleivių motyvavimo programa „Mokslotronas“.

„Mokslotrone“ dalyvaujantys moksleiviai už mokykloje gautus pažymius, pakilusį vidurkį, pasistūmėjimą aukštyn klasės reitinge ir kitus pažangumo rodiklius apdovanojami taškais, kuriuos galima iškeisti į Kauno „Žalgirio“ namų rungtynių bilietus. Pirmieji 80 bilietų į rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“ buvo išdalinti per pusdienį. Ypač malonu tai, kad savo surinktus taškus į rungtynių bilietus keičia mokiniai iš visų Lietuvos kampelių – Šakių, Panevėžio, Plungės, Biržų, Šiaulių ir kitų miestų.

„TAMO“ – tai informacinė sistema švietimo įstaigoms, kurią sėkmingai naudojama virš 500 mokyklų visoje Lietuvoje. Šios sistemos pagrindinė funkcija – elektroninis dienynas, leidžiantis mokykloms atsisakyti popierinio dienyno ir pildyti duomenis pažangiu būdu.

Tai jau ne pirmas klubo projektas su Lietuvos mokyklomis, skatinantis pažangios ir sąmoningos jaunosios kartos ugdymą. „Žalgiris“ aktyviai prisideda prie Elektronikos platintojų asociacijos projekto „Mąstau. Rūšiuoju. Gyvuoju“, kurio metu moksleiviai yra raginami atsakingai rūšiuoti atliekas.

Taip pat jau šeštą sezoną organizuojama kasmet didelio populiarumo sulaukiant akcija „Žalgiris – tavo mokykloje“. Ši graži žalgiriečių iniciatyva kviečia moksleivius viso sezono metu lankytis „Žalgirio“ namų rungtynėse, o aktyviausios mokyklos mokiniai, mokslo metams artėjant į pabaigą, gauna neįtikėtiną krepšininkų padėką už aktyvų palaikymą sezono metu – „Žalgirio“ apsilankymą jų pačių mokykloje.

Komentarai